`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Produktbeskrivelse Selle SMP TRK

Designet for fritids- og sportsbruk, takket være den komfortable polstringen. Det er også perfekt for daglig bruk i byen.


Er du interessert i Selle SMP TRK? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Selle SMP TRK. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Sykkeldeler artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Selle SMP TRK

Kundeomtaler og spørsmål (18)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Selle trk medium sal

-

Akkurat som beskrevet, utmerket kvalitet og pakket veldig bra for å unngå mulig skade under levering. Beste pris tilgjengelig også.

Smp-sal

-

Upåklagelig sal som vist på bildene. Ingen forsinkelse i leveransen. Pakke godt beskyttet mot støt. For meg ingenting å klage på

Stor sal

-

Stor sal, både for fotturer og Mtb

Selle smp

-

Årets beste kjøp! Anbefaler på det sterkeste, for korte eller lange avstander, superkomfortabel, ser ut til å tilpasse seg både urbane terreng eller motorveikjøring. Kommer ikke i veien, men danner riktig anatomisk. I tillegg et veldig stort løft for sykkelen takket være en veldig fin design

Selle smp-sal

-

Veldig fornøyd med produktet, god konstruksjon, behagelig og enkel å installere, service fra ordre til levering har vært utmerket!

Helsesadel

-

Har smerter i halebenet på grunn av et fall i barndommen. Jeg måtte gi opp sykling. Mens jeg så nøye over, kom jeg over denne salen som var indikert for smerter i halebenet. Faktisk kan jeg endelig gjenvinne gleden av å sykle uten å få opp disse smertene. Jeg anbefaler henne uten å nøle. Mye for pengene.

Selle smp trk medium

-

Veldig behagelig sal med nok bredde for måling mellom lugs (12cm)

Flott

-

Jeg var i tvil da jeg kjøpte den etter størrelse, jeg lastet ned den offisielle appen til merket, og jeg var i stand til å måle størrelsen min takket være de samme alternativene som applikasjonen tilbyr, og blindt tok jeg størrelsen som appen anbefalte. Da jeg kom, falt kjeven min. Det er en superkomfortabel sal av høy kvalitet som en gang er justert til din størrelse, og gjør ikke vondt i det hele tatt takket være hullet, og du kan sitte en stund siden polstringen der du bærer vekten er veldig behagelig.

Min favorittmodell

-

Jeg er veldig fornøyd med denne modellen. Jeg bruker samme modell på mine 3 sykler flere år.

Gode avslutninger

-

Komfortabel Selin med gode finish. God service fra bikeInn, i en rekke produkter og service.

Behagelig sal

-

Min andre o disse og bare etter et stort fall på en Rocky-del rev skinnet eller det gamle er så godt som et nytt, mest komfortabelt sete på markedet.

Veldig bra vare

-

en god italiensk sal. Jeg har prøvd andre, men jeg har alltid kommet tilbake til dette. god valuta for pengene som er betalt.

Forsinket levering

-

Det vil være mitt siste kjøp, det er ingen tilbakemeldinger i vareleveransen. Informasjonen de gir med leveringstidene til produktet er ikke sant.

Sadel selle smp trk

-

veldig behagelig sal og god service fra bikeinn.

Selle smp trk medium

-

Super komfortabel, den beste salen på markedet, etter min mening. Ventetiden var verdt det, jeg er fornøyd.

Kjøp sal

-

God ettermiddag, jeg kjøpte en sal 05 / 06-2020, med leveringsfristen 06 / 17-2020, som ikke ble oppfylt. I dag, 03-07-2020, nesten en måned gikk. Jeg har fortsatt ikke ordren eller vet når jeg skal motta den. Jeg er veldig skuffet over det som skjer.

Selle smp trk medium

-

Veldig behagelig med akkurat nok gi i gelestøtten. målte sitbenene mine på 13 cm, og dette er perfekt. Ikke mer å gli rundt som gammel MTB-sal jeg byttet ut og komfortabel etter rask 2,5 timers tur.

Utmerket sal, 100% oppfyller det jeg forventet !!!

-

Jeg mottok den nettopp, jeg fortsatte med å installere den på sammenleggbar sykkel, og jeg merket virkelig forskjellen fra den første turen; Denne salen er førsteklasses og veldig komfortabel !!! Jeg anbefaler det!!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk