`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shimano

Shimano Escapist 18L

Shimano Escapist 18L

  • Shimano Escapist 18L
  • Shimano Escapist 18L
  • Shimano Escapist 18L

Shimano Escapist 18L

Produktbeskrivelse Shimano Escapist 18L

Shimano Sport Kamera er en ultralett elektronisk utstyr du kan ta alt du vil. Spesifikasjonene at sporten kamera har er imponerende med full HD-oppløsning, 10m under vann med NO boliger og mange flere funksjoner for å få deg fange alle dine eventyr når som helst, hvor som helst. Shimano Sport Kameraet kan ta opp video, selv i dårlige lysforhold. Synsvinkel er 180 grader (135 grader). Det er lett å koble idrett kamera på mange enheter som det har WIFI, ANT + / ANT privat tilkobling. Når du kjøper Shimano sporten cam kommer det med kameraet m / linsedeksel, monteringsteipen / ventilerte hjelm montere, USB-kabelen og starte opp manualen. Også en 16 GB minnekort følger med. En brystet mount og en cap festet er tilgjengelig separat. Shimano Sport Kamera er ikke bare en videoopptaksenhet. Det tar også stillbilder som et kamera å ta bilder på 6M piksler 4: 3 (2848 x 2136) Den Shimano Sport Kamera batteri tar mindre enn fire timer å lade og kjører i 2 timer. Gå aldri glipp av en mulighet som må bli tatt igjen med Shimano Sport kameraet.Spesifikasjoner:


Lett og kompakt 86g

Modell: CM 100

Key Feature: 10m Vanntett uten bolig

Megapiksler: 16 megapiksler

Oppløsning: Full HD

Vekt: 86gram med batteri og SD-kort

Tilkobling: WIFI, ANT + / ANT PRIVATE TILKOBLING


Ønsker du og kjøpe Shimano Escapist 18L? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Støtter hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Elektronikk tilbud.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Omtale

-

Produkt med Shimano kvalitet til en utrolig pris! Godkjent

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk