`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shimano

Shimano Rp3

Shimano Rp3

Shimano Rp3

Shimano Rp3

  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3
  • Shimano Rp3

Shimano Rp3

Produktbeskrivelse Shimano Rp3

Shimano Rp3 er en lett, allsidig sykkelsko designet for å gi optimal funksjonalitet og komfort under på og av padle. En perfekt sykkelsko laget for alle kvinnene som er lidenskapelig om sykling eller rekreasjonssykling.

De avanserte funksjonene og artikulerte konstruksjonene gjør den til perfekt sykling. Glassfiberforsterket nylon såler i denne skoen er lett og gir effektiv kraftoverføring mens du holder deg komfortabel. Den brede hælputen gir også maksimal holdbarhet og stabilitet mens du går eller padler unna. Lavprofilen bakoverbøyle spenne holder foten din garantert stabilitet, og offsetremmen lindrer spenningen, noe som gir den et generelt estetisk tiltalende utseende .

Ingen tvil, Shimano Rp3 er varm favoritt blant alle sportsnøkkelene . Så, bli med i motorsykling, da Shimano Rp3 er et ideelt sportsutstyr å kjøpe.

spesifikasjoner:

Syntetisk LeatherLighter, sterkere og mer holdbart enn naturlige lær

Offset StrapsAsymmetric stropper avlaste trykkpunkter

Bredere CleatExpands spenner for montering cleats

Kompatibel withSPD og SPD SL

PÅ VEIEN

FORBEDRET behagelig passform:

Sikker lukkesystem to borrelås stropper pluss en spenne for en fast plass

Off sett Strap lindrer spenning på høyeste punktet på foten

Smidig polstret tungen føles fantastisk

OPTIMAL tråkkeffektivitet og kompatibilitet:

Lett vekt glassfiberarmert nylon såle

Innendørs sykling vennlig SPD og SPD SL klamp kompatibel

Spesifikasjoner:

Vekt: 527 g

Teknologi:

Overføre makten EFFEKTIVITET:

SPD SL er den veien bestemt avgrensning av systemet. Denne pedalen plattformen er designet spesielt for behovene til verdensklasse veien syklistene. Den sømløse pedal og klamp grensesnitt gir en mer effektiv kraftoverføring under de ekstreme syklet belastninger som oppstår i løpskonkurranser.

WALK IN KOMFORT:

Shimano oppfunnet SPD for å møte behovene til en voksende frontier livsstil kalt MTB. Ved å eliminere tå klipp og integrere pedalen og yttersåle i en enkelt, enhetlig kraftoverføring system, Shimano endret industrien øker ikke bare makt til pedal, men også rytterne kontroll over stadig mer eventyrlystne stiler av ridning. I dag er det ingen enkelt MTB stil, og ingen enkelt SPD pedal å matche. Its all over landskapet, alt fra fartsfylt XC racing til bratt, steinete, vått og gjørmete stien ridning. Shimano SPD pedaler er mer enn bare å holde opp theyre driver deg fremover. Arven i skitt pålitelighet og ren utholdenhet fortsetter som sko og pedal design utvikles for å møte behovene til din personlige kjørestil. Systems utviklet. Rider innstilt. Finn din plass.

OPTIMALISERT sko sist:

Tå våren delen av en sykkelskoen spiller en nøkkelrolle i å støtte effektiv syklet. For høy, og det fører til økt spenning i plantar, kalv, og hamstring muskler. For lavt, og du får en hjulbeint, ineffektiv syklet form. Omfattende forskning av Shimanos FoU-eksperter har produsert en overlegen sko sist design med en optimalisert tå våren delen som fremmer en glattere, mer energieffektive upstroke. Bygget basert på tilbakemeldinger fra profesjonelle ryttere, hjelper Shimano Dynalast redusere energitapet på lange ritt, slik at du kan holde mer i tanken for at sluttspurten til linjen.


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Sykkelsko produkter av Shimano. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Shimano Rp3 designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Shimano Rp3

Skjønn
Funksjoner
Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Komfortabelt, godt passende, god verdi

-

Skoene er overraskende komfortable. Det var vanskelig å finne sko.

Stor verdi for pengene

-

Veldig vær så snill med denne skoen. Lett, behagelig og lett å justere. Vil definitivt anbefale. Ikke nødvendigvis den stiveste, men ville ikke forvente det til denne prisen.

Veldig bra

-

Produktet kom i perfekt stand, i esken! Produkt av utmerket kvalitet. Frist, pris er levering! perfekt

Flott produkt

-

Flott produkt. Bruk størrelse 44 Brasil kjøpte 47 amerikanske og det var flott. For mtb kjøpte jeg 46 amerikanske og gode.

Utmerket produkt!

-

Shipping var super rask, men fortolling er treg. Produktet jeg har bare komplimenter, men ber om et tall alltid høyere enn målt fordi formen er liten.

Sko

-

Virkelig komfortable føtter bli frisk ... enkelt å klippe av og på ... virkelig anbefale dette sko

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk