up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sidi
360

Sidi Carbon MTB Sko Drako

Sidi Carbon MTB Sko Drako

Sidi Carbon MTB Sko Drako

plus
  • 360Sidi Carbon MTB Sko Drako
  • Play videoSidi Carbon MTB Sko Drako
  • Sidi Carbon MTB Sko Drako
  • Sidi Carbon MTB Sko Drako
  • Sidi Carbon MTB Sko Drako

Sidi Carbon MTB Sko Drako

Produktbeskrivelse Sidi Carbon MTB Sko Drako

Den helt nye Drako er den nye verden standard for MTB ytelse, testet av Sidi idrettsutøvere som Julien Absalon og Nino Schurter, og slippe 100 gram per par sammenlignet med den legendariske Dragon 3.


Sin nye øvre funksjoner SIDI er Tecno 3 nedleggelse med uanstrengt ett-klikks justering i begge retninger for ekstremt jevn trykkfordeling over hele foten, og gir perfekt passform med kompromissløs komfort og syklet effektivitet.


Den helt nye Drako Carbon SRS Sole inkluderer SIDI eksklusive utskiftbar klamp slitasje plate, og gir en perfekt sko-til-pedal grensesnitt for maksimal ytelse over hele skoens levetid.


Funksjoner:

- NEW Drako Carbon SRS er den neste evolusjonen av SIDI topp-nivå MTB sko, sparer 100 gram sammenlignet med VM-vinnende Dragon.

- Lettere, mer ergonomisk Soft Instep Closure System ® og polstret tungen eliminere trykkpunkter

- Grippy, utskiftbare slitebaneblokker

- NYTT Comfort Fit sålene har et tynt lag med memory foam for lett støtte og en antibakteriell behandling


ØVRE:

Vernice Mikrofiber


SOLE:

MTB CARBON-GROUND SOLE: Hjertet av revolusjonerende og patenterte MTB SRS karbon såle er et rent karbon insert nå fra hæl til tå. Den karbon innsatsen samt den utskiftbare MTB Drage SRS slitebanen er boltet til en smal, nylon ramme. Denne unike utforming gir en liten mengde av flex i tå-og samtidig beholde utmerket stivhet og kraftoverføringen i kroppen av skoen. Sålen er konstruert for høy ytelse og høy kjørelengde syklist som krever en såle som er stiv, men ikke går på bekostning foten blodsirkulasjon, garanterer utmerket komfort og god ytelse. For å oppnå maksimal sko liv karbon inserts samt the Dragon SRS slitebanen er lett flyttbar og utskiftbare. I tillegg en valgfri tå vakt kan installeres ved hjelp av de samme skruene som innsatsen. En polyuretan anti-slip innsatsen er plassert i den Mellomfot området. Det eneste er innstikk og skruene er tilgjengelige som reservedeler. Det er toe spike kompatible.


TECNOLOGY:

SOFT vrist 3: Den anatomiske og komfortabel stropp, plassert på toppen av foten og kombinert med en myk og termo-formet materiale, vil øke komfort og ytelse. Den fordeler trykket jevnt over buen området, justerbar fra begge sider for å oppnå den perfekte midtstilling. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. The Soft Instep 3 er brukbare og utskiftbart.

TECNO-3 SYSTEM: Sidi nye Techno-tre ringer i form langs hele lengden av skoen, tilpasning øvre til formen på foten for en tilpasset passform. Sidi er kjent for sin driftssikkerhet og utskiftbare nedleggelser er forbedret med en helt ny proprietær SIDI Wire materiale som er helt uforpliktende for intuitive og uanstrengt on-the-fly justeringer. Som de fleste Sidi små deler, er Tecno-3 Buckle repareres og skiftes ut.

Justering for hæl festeenhet: Den justerbare hæl festeenhet forsterker toppen av hælen cup og forbedrer passform ved å lukke baksiden av skoen sikkert rundt rytterens ankelen. Hælen festeenhet strammer toppen av hælen cup, slik at det ikke side-out under bratte stigninger eller spurter. Det kan justeres med to små skruer som fungerer uavhengig av hverandre. For en egendefinert justering skru skruen mot + tegnet for å stramme hælen festeenhet og mot - signere for å åpne den.

SIDI hælkappe: Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig press.

GUMMI TÅ: Øvre del av tå delen er gummiert for å motstå og avlede effekter fra steiner eller rusk når du sykler. Den er laget med anti-skli gummi


Utvalget av produkter tilgjengelig i andre land bestemmes av den offisielle Sidi distributør.

Ta kontakt med distributøren i ditt land direkte for ytterligere informasjon.


Er du interessert i Sidi Carbon MTB Sko Drako? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket Sidi. Ikke vent lenger og nyt fra Sidi Carbon MTB Sko Drako bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner Sidi Carbon MTB Sko Drako

Lukninger
Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up