`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Dragon 5 Matt

  • Sidi Dragon 5 Matt
  • Sidi Dragon 5 Matt
  • Sidi Dragon 5 Matt

Sidi Dragon 5 Matt

Produktbeskrivelse Sidi Dragon 5 Matt

Egenskaper:

ØVERSTE: MIKROFIBRE TECH PRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON COMPOSITE SOLE

spesifikasjoner:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU laget i Italia. Det regnes som et høyt teknologisk og innovativt, miljøvennlig skinn egnet for tekniske og sportsprodukter som krever høy ytelse. TECHPRO MICROFIBER inkorporerer egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, vannavstøtthet og miljøvennlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro og anti mold behandling, som eliminerer utbruddet av mugg og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex-sertifisert, inneholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrensninger.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ringer i passform langs hele lengden på skoen, og tilpasser øvre til form av foten for en tilpasset passform. SIDIs kjente pålitelige og utskiftbare lukninger er forbedret av et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er helt uforpliktende for intuitivt og uanstrengt på flyjusteringene. Som de fleste SIDI små deler, er TECHNO 3 PUSH spenne brukbar og utskiftbar. Den kan justeres under kjøring, takket være en nyskapende knapp som kan skyves for å løfte spenningen og lette justeringen.

Høy Sikkerhet Velcro: HØY SIKKERHET VELCRO stropper med integrerte låsepolymer tenner, som går i kontakt med hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør lukningen sikrere og stroppen blir umulig.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

Suola MTB SRS Carbon Composite: I 1999 revolusjonerte SIDI terrengsykkelskodesign med SLE REPLACEMENT SYSTEM (SRS) på grunn av terrengsyklister som erstatter den mest slitesterke delen av skoens såle. MTB SRS CARBON COMPOSITE Sole består av fire skruer, lett flyttbare og utskiftbare. I tillegg kan en valgfri tåbeskyttelse installeres ved hjelp av de samme skruene som innsatsen. SRS-treadpanelene og skruene er tilgjengelige som reservedeler. Det er tå spike kompatibel.


Hvis du er interessert i Sidi Dragon 5 Matt, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herresko produktnavnet fra merket Sidi har den høyeste produksjon skvaliten. Sidi designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Sidi Dragon 5 Matt idag!

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sidi mtb sko

-

-Tro selger -God produktkvalitet -Rask levering

Flott

-

Jeg er fornøyd med produktet. Rask profesjonell service.

Siris stein

-

Passform og funksjon er på nivå med tidligere versjoner av disse skoene. Jeg liker vridningskabeloppbevaringssystemet bedre enn de gamle stroppene som så ut til å trenge å bytte ut så ofte.

Ingen problemer

-

Legg inn ordre på fredag ettermiddag (lørdag i Europa). Sendes mandag. Kom til døren min i Chicago 11 dager senere i perfekt stand. God pris. Ingen problemer!

Om oss

-

Veldig bra produkt, lett og behagelig.

Utmerket produkt. rask levering

-

Utmerket produkt. god pris. Rask levering til en rimelig pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk