`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Eagle 7

  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7
  • Sidi Eagle 7

Sidi Eagle 7

Produktbeskrivelse Sidi Eagle 7

Har funksjoner for motstand, stabilitet, letthet, transpirability, vannavstøtende og øko vennlighet. Det er fremstilt ved hjelp av "Water Tech" vannbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige utslipp til luft og inn i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsemidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet, så vel som sluttbrukeren.

spesifikasjoner:

Øvre: Mikrofiber Microtech Mesh

Såle: MTB Competition Sole

Teknologi:

Microfibra Microtech: Omfatter funksjonene motstand, stabilitet, letthet, transpirability, vannavstøtende og øko vennlighet. Det er fremstilt ved hjelp av "Water Tech" vannbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige utslipp til luft og inn i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsemidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet, så vel som sluttbrukeren.

Soft Instep 2: SOFT vrist lukkesystem er et bredt, anatomisk buet tropp kombinert med en myk, termo dannet EVA pad som fordeler trykket jevnt over vristen området. Den SOFT vrist lukkesystem kan justeres fra begge sider, til perfekt sentrere EVA pad over en høy eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for høy vrist Extender. Den SOFT vrist lukkesystem er utskiftbart.

Leva Sylinder: The micrometric nedleggelse kalt "CALIPER BUCKLE" er justerbar ved å løfte den sentrale spennen. For å helt åpent, løfter sammen begge sidespennene, eller trykk på midtknappen for å løsne en tann på den tiden. Systemet er også justerbar i løpet av et løp.

Høy sikkerhet borrelås: Høy sikkerhet borrelås med integrerte låse polymer tenner, som engasjerer på hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør nedleggelsen sikrere og remmen blir unmoveable.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig press.

Suola MTB Competition: Har blitt spesielt undersøkt for denne spesialiteten, kan bli utstyrt med to toe pigger på forsiden for trekkraft i vanskelige og gjørmete forhold. Tå toppene selges separat.


Hvis du er ute etter Sidi Eagle 7 er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herresko produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sykkelsko for ulike typer aktiviteter. Vår Sykkelsko er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Sidi Eagle 7

Skjønn
Anbefalt bruk
Lukninger
Permeabilitet
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (4)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Gode sko

-

Mine opprinnelige Dominators varet 19 år, men sålene falt endelig fra hverandre. Eagle 7 er fortsatt den samme skoen og passer til størrelsen. Jeg har en ekstrem lavprofilfot, så jeg må legge til tykkelsen på innersålen. Jeg kan ikke få dem tett nok. Kjærlighet Sidi build kvalitet, kan ikke komme over TradeInn lave priser. Dette er min andre store ordre, og jeg vil bestille fra dem igjen.

Utmerket produkt

-

Utmerket produkt Det føles og ser kvalitet ut. Forsendelsen fra BikeInn er veldig rask til mottakerlandet.

Sidi ørn 7

-

Fantastisk sykkelsko. Etter 18 års bruk og misbruk ble mitt gamle par MTB SIDI sko (trippel velcro modell) endelig pensjonert. Theae-skoene gir utmerket holdbarhet og bygget kvalitet, så jeg anbefaler dem definitivt. Frakt til Canada var også raskt og smertefritt.

Tilfredshet

-

Jeg fikk riktig produkt. 100% fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk