`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Ergo 5

  • Sidi Ergo 5
  • Sidi Ergo 5
  • Sidi Ergo 5

Sidi Ergo 5

Produktbeskrivelse Sidi Ergo 5

Egenskaper:

ØVERSTE: MIKROFIBRE TECHPRO

ENKEL: TWELVE CARBON COMPOSITE SOLE

spesifikasjoner:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU laget i Italia. Det regnes som et høyt teknologisk og innovativt, miljøvennlig skinn egnet for tekniske og sportsprodukter som krever høy ytelse. TECHPRO MICROFIBER inkorporerer egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, vannavstøtthet og miljøvennlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro og anti mold behandling, som eliminerer utbruddet av mugg og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex-sertifisert, inneholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrensninger.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ringer i passform langs hele lengden på skoen, og tilpasser øvre til form av foten for en tilpasset passform. SIDIs kjente pålitelige og utskiftbare lukninger er forbedret av et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er helt uforpliktende for intuitivt og uanstrengt på flyjusteringene. Som de fleste SIDI små deler, er TECHNO 3 PUSH spenne brukbar og utskiftbar. Den kan justeres under kjøring, takket være en nyskapende knapp som kan skyves for å løfte spenningen og lette justeringen.

Høy Sikkerhet Velcro: HØY SIKKERHET VELCRO stropper med integrerte låsepolymer tenner, som går i kontakt med hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør lukningen sikrere og stroppen blir umulig.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

TACCO ANTISCIVOLO: For walkability, Sidi sykkelsko inkluderer en utskiftbar polyuretan hælpute. MILLENNIUM 5 såler hælpute har en ny design og det er veldig lett.

Suola Tolv Carbon Composite: TWELVE CARBON COMPOSITE sålen er laget med to forskjellige materialer blandet sammen, nylon og karbonfiber. Den er laget av injisert karbonfiber i en matrise av nylon. Nylon som brukes, absorberer ikke vann og taper ikke stivhet i varmt eller fuktig vær eller som det alder. Resultatet er en betydelig lettere og stivere sål.

Calzata Mega:

4 mm bredere over fotkulen

Mer volum, en høy vrist og en bredere hælkopp

Mega varer er EE o EEE bredde


Velkommen til våre Sidi Ergo 5 spesialtilbud! Tenk på bikeinn når du ønsker å fornye dine sykkel materialer. bikeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Sidi så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Herresko.

Spesifikasjoner Sidi Ergo 5

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket kvalitet

-

Skoen med den beste støtten jeg noensinne har eid sidi er kvalitetsgarantert! og veldig rask frakt til tross for forsinkelser på grunn av pandemien

Bestiller sidi

-

Bestillingsopplevelsen var utmerket. Måtte avbestille den første bestillingen min for å oppgradere modellen, veldig enkel å gjøre, den nye modellen ankom i tide, trengte bare å vente på tilbakeføringen av kredittkortet mitt for den første bestillingen kansellert. Fornøyd med denne oppgraderte modellen.

Fottøy.

-

Hallo, har du Sidi Ergo 5 på lager, størrelse 44, innleggssåle 27,5 cm, svart og hvitt?

Utmerket

-

Jeg kjøpte noen vært, og de ankom i veldig god stand

Utmerket

-

Siden har utmerket oppmerksomhet, skoene er det jeg forventet, for deres pris og kvalitet vil jeg tro de er de beste du kan få.

Tøfler

-

Hei, jeg ba om noen sko for 3 uker siden, og jeg har fremdeles ikke kommet, og jeg har en oppdatering for 3 dager siden, og derfra vet jeg ikke noe annet. Jeg håper du svarer meg takk

Tilfredshet

-

Jeg kjøpte en sko sidi, kom til tiden! Som alltid kurérne her fra Brasil som det tar for levering! Veldig fornøyd med mitt kjøp og gratulerer til hele bikeinn-teamet ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk