`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Frost

Sidi Frost

  • Sidi Frost
  • Sidi Frost
  • Sidi Frost
  • Sidi Frost

Sidi Frost

Produktbeskrivelse Sidi Frost

spesifikasjoner:

ØVERSTE:

Mikrofiber MICRO

syntetisk PANELS

MESH

Fôr:

Vannavstøtende og pustende

GORE TEX membran

SOLE: MTB KONKURRANSE SOLE

Teknologi:

Suola MTB Competition:

Har vært spesielt undersøkt for denne spesialitet, kan være utstyrt med to tå pigger på forsiden for feste under vanskelige og baneforholdene. Tå piggene selges separat.

Tallone Sidi:

Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

GORE TEX®:

GORE TEX®-membranen er i sentrum for alle produkter konstruerte med GORE TEX® stoffer. Den inneholder mer enn 1,4 milliarder mikroskopiske porer pr kvadrat cm (9 milliarder porer per kvadrattomme). Disse porer er 20.000 ganger mindre enn en vanndråpe, men 700 ganger større enn en vanndamp molekyl. Vann fra utsiden vil aldri trenge. Ennå transpirasjon kan trenge ut, slik at mindre fuktighet er fanget i isolasjonen. Resultatet: du bor varmere når det er kaldt og tørrere når du svetter.

Tecno 3 System:

Sidi s Techno 3 SYSTEM ringer i passform langs hele lengden av skoen, å tilpasse den øvre til den formen på foten for en individuell tilpasning. Sidi er kjent for sin driftssikkerhet og utskiftbare nedleggelser er forbedret med en helt ny proprietær Sidi Wire materiale som er fullstendig ikke bindende for intuitiv og enkel på fly justeringer. Som de fleste Sidi små deler, er den TECNO 3 BUCKLE repareres og utskiftbart.

Microfibra Microtech:

Omfatter trekk ved motstand, stabilitet, letthet, transpirability, vannavstøtning og miljøvennlighet. Det er produsert ved hjelp av “Water Tech” vannbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige utslipp til luft og inn i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsningsmidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet, så vel som den endelige brukeren.

TECNO 3 SYSTEM

Borrelås lukking på den fremre delen av skoen og på ankelen

hælkappe

Den interne kile beskytter mot kulde og vann når været er fuktig.


Sidi Frost har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Sidi Frost som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Sidi og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Sidi Frost

Funksjoner
Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Hva en flott sko!

-

De kan være varme om sommeren, men ellers er disse mine nye favoritter! Praktfull vanntett og solid. God kontroll. Mitt tredje par Sidi er: aldri annerledes! Og perfekt levert av BikeInn ... ingenting å forbedre.

Utmerket!

-

Komfortabel. Fin kvalitet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk