`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Genius 10

  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10

Sidi Genius 10

Produktbeskrivelse Sidi Genius 10

Funksjoner:

Øvre: Mikrofiber mikrotek
Såle: Karbonkompositt 20 såle
Myk vrist 4
Tecno 3-system
Sidi hælkopp
Utskiftbar hælpute


Teknologi:

Microfibra Microtech:
Inkluderer funksjoner som motstand, stabilitet, letthet, transpirabilitet, vannavstøtning og miljøvennlighet. Det produseres ved bruk av vannbehandlingen "Water Tech". Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige utslipp i luften og i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsemidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet så vel som den endelige brukeren.

SOFT INSTEP LUKKESYSTEM 4:
SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA-pute som fordeler trykket jevnt over vristområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er justerbar fra begge sider, slik at EVA-puten perfekt sentreres over en høy eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM kan byttes ut.

Tecno 3-system:
SIDIs TECHNO 3 SYSTEM ringer i passform langs hele skoen, og tilpasser den øvre til fotens form for en tilpasset passform. SIDIs berømte pålitelige og utskiftbare lukkinger forbedres med et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er fullstendig uforpliktende for intuitivt og uanstrengt under flyjusteringene. Som de fleste små SIDI-deler, er TECNO 3 BUCKLE service og utskiftbar.

Tallone Sidi
Den forsterkede hælen holder foten i en optimal stilling og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

Tacco sostituibile:
For gangbarhet inkluderer Sidi sykkelsko en utskiftbar hælpute av polyuretan.

SUOLA CARBON COMPOSITE 20:
Carbon Composite 20 sålen er i nylon og injisert karbonfiber. Nylon holder de tekniske funksjonene uendret over tid. Resultatet er en lett og stiv såle. Den sentrale delen av sålen er gradert, med millimetrisk skala, for å lette korrekt feste av klamrene. Utstyrt med utskiftbar hæl i polyuretan.

Kjøp dine favoritt Herresko modeller og nyt sykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Sidi Genius 10. Hvis du er i tvil om å kjøpe Sidi Genius 10, ta kontakt med vårt team av fagfolk i sykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Sidi Genius 10

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God ec side

-

rask transaksjon, rask levering, produktet er utmerket. Jeg vil bruke nettstedet igjen.

Flott produkt

-

Utmerket

-

produktet kom uten problemer, og som publiseringen anbefaler jeg det på det sterkeste

Utmerket

-

produktet er det de publiserer, jeg anbefaler det

Angrep

-

kompatibel med speedplay-bindinger?

våre eksperter svarer

Hei, Speedplay-klokker kan monteres på disse Sidi Genius 10-skoene.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk