`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Produktbeskrivelse Sidi Genius 7

Den "politex" materiale er bygget opp av flere overlappende lag med ulike fysikalske mekaniske egenskaper, er det kompakterte PVC deretter koblet til to stoffer (strikket stoff + følte) som er så er filmen farges for langvarig fargebestandighet. "Politex" tilbyr sterk motstand mot å rive, skader, stretching og falming. "Politex" er laget i strengt samsvar med europeiske regler og er en helt "grønn" produkt.

spesifikasjoner:

Øvre: Mikrofiber Microtech Mesh

Sole: Millenium 5e Sole

Teknologi:

Microfibra Microtech: Omfatter funksjonene motstand, stabilitet, letthet, transpirability, vannavstøtende og øko vennlighet. Det er fremstilt ved hjelp av "Water Tech" vannbehandling. Lavere miljøbelastning, mindre skadelige utslipp til luft og inn i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsemidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet, så vel som sluttbrukeren.

Soft Instep 2: SOFT vrist lukkesystem er et bredt, anatomisk buet tropp kombinert med en myk, termo dannet EVA pad som fordeler trykket jevnt over vristen området. Den SOFT vrist lukkesystem kan justeres fra begge sider, til perfekt sentrere EVA pad over en høy eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for høy vrist Extender. Den SOFT vrist lukkesystem er utskiftbart.

Leva Sylinder: The micrometric nedleggelse kalt "CALIPER BUCKLE" er justerbar ved å løfte den sentrale spennen. For å helt åpent, løfter sammen begge sidespennene, eller trykk på midtknappen for å løsne en tann på den tiden. Systemet er også justerbar i løpet av et løp.

Høy sikkerhet borrelås: Høy sikkerhet borrelås med integrerte låse polymer tenner, som engasjerer på hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør nedleggelsen sikrere og remmen blir unmoveable.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig press.

Tacco Antiscivolo: For walkability, Sidi sykkelsko inkluderer en utskiftbar polyuretan hæl pad.

Suola Millennium 5: Den redesignede MILLENNIUM 5 SOLE er konstruert av injisert karbonfiber i en nylon matrise. Denne infusjon av karbonfiber i nylon øker eneste stivhet og holdbarhet, noe som sikrer optimal ytelse i ansiktet av langvarig bruk og temperaturendringer.


Ikke vent lenger og kjøp Sidi Genius 7 med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Sykkelsko produkter i kategorien Herresko som kan supplere din bestilling. Kjøp Sidi Genius 7 og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Sykkelsko tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Sidi Genius 7

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt !!!

-

Skoene er 1. fantastiske, 2.a lukkingssystem som gjør det mulig med finjustering, 3. oppmerksomhet: de kutter små, jeg er 45 og størrelse 46 er bare perfekt. Alle med levering på toppen av Bikeinns topp. Takk skal du ha !

God kvalitet og etterlevelse

-

De kom godt frem, de ser veldig god kvalitet ut og jeg skal sette dem på en omvisning på Bogotá velodrome for første gang. De kom etter planen. Takk

De kom bra.

-

Det gode produktet, det dårlige er at det tok 55 dager å ankomme når siden tilbød 30 dager med forsendelsen.

Gjennomgang

-

Komfort og god kvalitet. Sko veldig behagelig, god kvalitet. Rask levering og i god stand

Sidi geni 7

-

flotte vakre komfortable sko, rask levering, jeg er fornøyd.

Farge

-

God morgen, jeg vil gjerne vite før du bestiller hvis fargene er de jeg ser: White-Black-Red

våre eksperter svarer

Ja, fargene er riktige (hvit, svart, rød). takk

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk