`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Produktbeskrivelse Sidi Genius 7

Egenskaper:

TOMAIA: MICROFIBRA MICROTECH og RETE DI NYLON

SUOLA: SUOLA MILLENIUM 4 CARBON COMPOSITE

spesifikasjoner:

Microtech Microfiber: Inneholder egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, transpirability, vannavstøtthet og miljøvennlighet. Den er produsert ved hjelp av "Water Tech" vannbehandling. Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige utslipp i luften og inn i arbeidsmiljøet, og det faktum at ikke løsningsmidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstige for miljøet og sluttbrukeren.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA-pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

Klippe spenne: Den mikrometriske lukkingen kalt "CALIPER BUCKLE" er justerbar ved å løfte sentral spenne. For å åpne helt, løft sammen begge sidespenner, eller trykk på midtknappen for å løsne en tann litt på den tiden. Systemet kan også justeres under et løp.

Høy Sikkerhet Velcro: HØY SIKKERHET VELCRO stropper med integrerte låsepolymer tenner, som går i kontakt med hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør lukningen sikrere og stroppen blir umulig.

Sidi hælkopp: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

ANTI SLIP HEEL PAD: For walkability, Sidi sykkelsko inkluderer en utskiftbar polyuretan hælpute. MILLENNIUM 5 såler hælpute har en ny design og det er veldig lett.

MILLENNIUM 5 SOLE: Den omdesignede MILLENNIUM 5 SOLE er konstruert av injisert karbonfiber i en nylonmatrise. Denne infusjonen av karbonfiber i nylon øker ensidig stivhet og holdbarhet, noe som sikrer optimal ytelse i lys av langvarig bruk og temperaturendringer.


Kjenner du alle funksjonene til Sidi Genius 7? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herresko artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Sykkelsko kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Sidi er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Sidi Genius 7

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt !!!

-

Skoene er 1. fantastiske, 2.a lukkingssystem som gjør det mulig med finjustering, 3. oppmerksomhet: de kutter små, jeg er 45 og størrelse 46 er bare perfekt. Alle med levering på toppen av Bikeinns topp. Takk skal du ha !

Første ordre

-

Hallo skoene er ypperlige komfortable med veldig fine farger vel ankomne emballasje i god stand Takk for oppfølgingen og svarene du hadde adressert på spørsmålene mine jeg er veldig fornøyd

God kvalitet og etterlevelse

-

De kom godt frem, de ser veldig god kvalitet ut og jeg skal sette dem på en omvisning på Bogotá velodrome for første gang. De kom etter planen. Takk

Veldig bra produkt

-

Sidi Genius joggesko kom veldig bra, som ønsket, tusen takk.

De kom bra.

-

Det gode produktet, det dårlige er at det tok 55 dager å ankomme når siden tilbød 30 dager med forsendelsen.

Gjennomgang

-

Komfort og god kvalitet. Sko veldig behagelig, god kvalitet. Rask levering og i god stand

Sidi geni 7

-

flotte vakre komfortable sko, rask levering, jeg er fornøyd.

Greay

-

Store sko, rask levering

Komfort og god kvalitet

-

Komfort og god kvalitet. Sko veldig behagelig, god kvalitet. Rask levering og i utmerket stand.

Første ordre mottatt

-

Bestilling mottatt i perfekte forhold og fraktstatus oppdateres jevnlig. Sko passer godt og får et annet par Sidi fra Bikeinn!

Farge

-

God morgen, jeg vil gjerne vite før du bestiller hvis fargene er de jeg ser: White-Black-Red

våre eksperter svarer

Ja, fargene er riktige (hvit, svart, rød). takk

Komfort og kvalitet

-

Sko veldig behagelig, god kvalitet. Velg en størrelse dimensjonert sko. Rask levering og i utmerket stand.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk