`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Produktbeskrivelse Sidi MTB Drako 2

Egenskaper:

ØVERRE: MIKROFIBRE TECHPRO MATT

ENKEL: MTB SRS CARBON GROUND SOLE

Teknologi:

Techpro Microfiber: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU laget i Italia. Det regnes som et høyt teknologisk og innovativt, miljøvennlig skinn egnet for tekniske og sportsprodukter som krever høy ytelse. TECHPRO MICROFIBER inkorporerer egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, vannavstøtthet og miljøvennlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro og anti mold behandling, som eliminerer utbruddet av mugg og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex-sertifisert, inneholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrensninger.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Den sentrale mekanismen, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, skaper en perfekt spenningsbalanse mellom skoens indre og ytre side. Den symmetriske mekanismen garanterer en utmerket lukning som tilpasser seg hver gang. En nyskapende knapp som legges til monofilamentspenne, hvis den skyves, løfter spenningen for å lette justeringen.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ringer i passform langs hele lengden på skoen, og tilpasser øvre til form av foten for en tilpasset passform. SIDIs kjente pålitelige og utskiftbare lukninger er forbedret av et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er helt uforpliktende for intuitivt og uanstrengt på flyjusteringene. Som de fleste SIDI små deler, er TECHNO 3 PUSH spenne brukbar og utskiftbar. Den kan justeres under kjøring, takket være en nyskapende knapp som kan skyves for å løfte spenningen og lette justeringen.

Justerbar hælfasthetsanordning: ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE forsterker toppen av hælkoppen og forbedrer passformen ved å lukke baksiden av skoen forsvarlig rundt rytterens hæl. Hælholderen strammer toppen av hælkappen slik at hælen ikke glir ut under bratte klatrer eller sprint. Hver side av hælen kan justeres uavhengig, for en perfekt passform. For en tilpasset justering, skru skruen mot + -tegnet for å stramme hælholderen og mot - tegn for å åpne den. Lett vekt, enkel å bruke, og utskiftbar.

Sidi hælkopp: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

MTB SRS Carbon Ground Sole: MTB SRS CARBON GROUND SOLE øker standarden for terrengsykkelytelse, og slipper av rundt 100 gram per par sammenlignet med den forrige Dragon Carbon SRS sålen uten å ofre kraft eller holdbarhet. MTB SRS CARBON GROUND SOLE består av utskiftbare sliteblader i tå og hæl festet til en middels moduls karbonsål, i tillegg til den innovative utskiftbare MTB-platen, designet for å forhindre sålskader fra pedalkontakt. De fleste Dual Retention Bar Type MTB pedaler (for eksempel Crankbrothers og LOOK) anbefaler å bruke en forsterkning plate mellom klossen og skoen for å forhindre revner eller denting av sålen. MTB-platen kan byttes ut i tilfelle skader fra pedalsystemet, så det er valgfritt å legge vekten på en ettermarkedsplater. Ground SRS-slitebanen og MTB-platen er lett flyttbare og utskiftbare. MTB SRS CARBON GROUND SOLE er tå spike kompatibel.


Hvis du er ute etter Sidi MTB Drako 2 er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herresko produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sykkelsko for ulike typer aktiviteter. Vår Sykkelsko er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Sidi MTB Drako 2

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sidi mtb drako 2

-

Mitt første par SIDI MTB-sko, størrelsen er litt stor, men akseptabel. Likevel for å prøve det.

Klage og utveksling

-

Kjære herr eller fru, jeg vil gjerne sende denne artikkelen tilbake, den er mangelfull. Send meg en returetikett (returslipp). Jeg vil gjerne bestille de samme skoene fra deg igjen! Vennlig hilsen Angelo

Nye sidi sko

-

Hei, fikk akkurat skoene her om dagen. Flotte sko, har et eldre par av Sidi's. Disse passer bra som en hanske, har ikke hatt tid til å sykle for å begynne å bryte dem inn, som følelsen og passformen og funksjonene. Tok en gang for å komme til USA, men jeg er sikker på at de er verdt det. Samme størrelse som de jeg har nå bare litt lengre sko 1 cm. Takk

Sidi

-

Uten ord trenger merket ingen introduksjon. Utrolig butikk, kvalitet, rask og utmerket service.

Mtb drako 2

-

Fantastisk ... Jeg elsker dette nye leketøyet, designen og fargen var veldig vakker. EUs størrelse 43 er perfekt. Denne helgen vil dette nye leketøyet ... tusen takk ..

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk