`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi MTB Eagle 10

  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10

Sidi MTB Eagle 10

Produktbeskrivelse Sidi MTB Eagle 10

Funksjoner:

Øvre: Politex øvre
Såle: Mtb sr17 såle
Myk vrist 4
Tecno 3-system
Sidi hælkopp


Teknologi:

Microfibra Microtech:
Inkluderer funksjoner som motstand, stabilitet, letthet, transpirabilitet, vannavstøtning og miljøvennlighet. Det produseres ved bruk av vannbehandlingen "Water Tech". Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige utslipp i luften og i arbeidsmiljøet og det faktum at ikke løsemidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstig for miljøet så vel som den endelige brukeren.

SOFT INSTEP LUKKESYSTEM 4:
SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA-pute som fordeler trykket jevnt over vristområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er justerbar fra begge sider, slik at EVA-puten perfekt sentreres over en høy eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM kan byttes ut.

Tecno 3-system:
SIDIs TECHNO 3 SYSTEM ringer i passform langs hele skoen, og tilpasser den øvre til fotens form for en tilpasset passform. SIDIs berømte pålitelige og utskiftbare lukkinger forbedres med et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er fullstendig uforpliktende for intuitivt og uanstrengt under flyjusteringene. Som de fleste små SIDI-deler, er TECNO 3 BUCKLE service og utskiftbar.

Tallone Sidi:
Den forsterkede hælen holder foten i en optimal stilling og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

SUOLA MTB RS17:
Lettere og mer utførende den nye Sidi MTB sålen er laget av nylon med PU (polyuretan) innlegg. Formen på sålen er spesielt designet for terrengsykkel, den gir et godt grep, letter gjørmen spredt og gir riktig stabilitet. Den sentrale innsatsen med Sidi-logoen fungerer som sklisikker, og den er praktisk og nyttig spesielt for de mindre erfarne brukerne. Det tåområdet som er mer utsatt for slitasje, spesielt når du går, kan byttes ut med skruer og gir fortsatt muligheten til å montere stegjern for å forbedre trekkraft på spesielt gjørmete grunn. RS17 representerer det endelige resultatet når det gjelder stivhet for tråkk og bøyning for å gå.

Er du ute etter Sidi MTB Eagle 10? Hos bikeinn finner du alle typer Sykkelsko produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Sidi, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår sykkel butikk.

Spesifikasjoner Sidi MTB Eagle 10

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Utmerkede comfi sko

Sidi sko

-

Sko er veldig behagelige og godt ferdige

Veldig bra produkt

-

Utmerket joggesko, godt ferdig og behagelig. Bedre enn jeg forestilte meg.

Sidi sko

-

veldig behagelige sko, veldig lyse, passform er perfekt.

Sidi sko

-

veldig gode sko, superkomfortable.

Topp topper

-

Det er den beste Mtb-joggesnoren jeg vet, toppen av toppen. Grad 10

Sidi sko

-

supersko

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk