`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi MTB Eagle 7

  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7

Sidi MTB Eagle 7

Produktbeskrivelse Sidi MTB Eagle 7

Egenskaper:

ØVERSTE: MIKROFIBRE MIKROTECH

MESH

ENKEL: MTB SR17 SOLE

Teknologi:

Microfibra Microtech: Inneholder egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, transpirability, vannavstøtthet og miljøvennlighet. Den er produsert ved hjelp av "Water Tech" vannbehandling. Lavere miljøpåvirkning, mindre skadelige utslipp i luften og inn i arbeidsmiljøet, og det faktum at ikke løsningsmidler, men vannbaserte produkter ble brukt, er gunstige for miljøet og sluttbrukeren.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA-pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

Levakaliper: Den mikrometriske lukningen kalt "CALIPER BUCKLE" er justerbar ved å løfte sentralspenningen. For å åpne helt, løft sammen begge sidespenner, eller trykk på midtknappen for å løsne en tann litt på den tiden. Systemet kan også justeres under et løp.

Høy Sikkerhet Velcro: HØY SIKKERHET VELCRO stropper med integrerte låsepolymer tenner, som går i kontakt med hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør lukningen sikrere og stroppen blir umulig.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

SUOLA MTB RS17: Lighter og mer utførelse av den nye Sidi MTB-sålen er laget av nylon med PU (polyuretan) innsatser. Formen på den eneste slitebanen har blitt spesielt utviklet for terrengsykkel, det gir et godt grep, letter slamdispersjonen og gir den rette stabiliteten. Den sentrale innsatsen med Sidi-logoen fungerer som glidende, og den er praktisk og nyttig spesielt til de mindre erfarne brukerne. Tåområdet som er mer utsatt for slitasje, spesielt når det går, kan erstattes av skruer og gir fortsatt muligheten til å montere kramper for å forbedre trekkraften på spesielt gjørmete grunnlag. RS17 representerer det ultimate resultatet når det gjelder stivhet for pedaling og fleksibilitet for å gå.


Sidi MTB Eagle 7 er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Sidi MTB Eagle 7 fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Sidi.

Spesifikasjoner Sidi MTB Eagle 7

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Bra produkt Veldig behagelig og veldig ventilert for sommeren, jeg er en Sidi-forbruker.

Sidi mtb eagle 7

-

Flotte sko. Ratchet system mye bedre enn mitt forrige par av Sidi. Anbefaler å gå for en litt større størrelse. Disse skoene passer godt hvis du lider av slanke ankler. Det eneste som er å merke seg, er at rygg ikke bare er utstyrt med skruer. Ikke et enormt problem, men bør være oppført i beskrivelse.

Nydelig produkt

-

Enestående ... likte hvert eneste minutt av turen min

Kvalitet

-

Flott vakre joggesko

Kvalitet

-

Veldig søt veldig. komfortabel

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk