`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Mtb Sd15

  • Sidi Mtb Sd15
  • Sidi Mtb Sd15
  • Sidi Mtb Sd15

Sidi Mtb Sd15

Produktbeskrivelse Sidi Mtb Sd15

Teknologi:

Materiale politex: Den "politex" materiale er konstruert av flere overlappende lag med ulike fysiske mekaniske egenskaper, blir komprimert PVC deretter koblet til to stoffer (strikket stoff + følte) som er så er film farget for langvarig fargebestandighet. "Politex" tilbyr sterk motstand mot å rive, skader, stretching og falming. "Politex" er laget i strengt samsvar med europeiske regler og er en helt "grønn" produkt.

TECHNO 3 SYSTEM: Sidi sin TECHNO 3 Systemvalg i form langs hele lengden av skoen, tilpasning øvre til formen på foten for en tilpasset passform. Sidi er kjent for sin driftssikkerhet og utskiftbare nedleggelser er forbedret med en helt ny proprietær Sidi Wire materiale som er fullstendig ikke bindende for intuitiv og enkel på fly justeringer. Som de fleste Sidi små deler, er den TECNO 3 BUCKLE repareres og utskiftbart.

Tallone sidi: Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig press.

Suola utendørs: Det utendørs gummi høy ytelse såle har riktig tetthet for variable trial forhold og har blitt utformet for å gi utmerket grep og for enkelt å utvise gjørme og rusk. 4 hull plate for SPD pedaler.


Akkurat nå er produktet Sidi Mtb Sd15 på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketSidi har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Sykkelsko modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Herresko. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig glad

-

Det oppfyller forventningene mine. Komfort og godt utseende

Sidi mtb 15

-

Utmerket kvalitet veldig fornøyd

Utmerket

-

Veldig gode sko, de kom til avtalt tid.

Gode sko

-

Som en hanske og veldig behagelig. Sidi det beste merket

Sidi mtb sd15

-

Gode sko. Flott utseende. Veldig comfertable. Sann til størrelse. Jeg er veldig fornøyd med disse skoene og kjøpet. Shippment Ankom veldig fort

Sidi sko

-

De er lette, stive, men komfortable, snøring er korrekt. Den eneste og cleats er nok til å gå i gjørme eller på stengrunn. Et annet pluss: yaw systemet er raskt utskiftbare i tilfelle brudd. Jeg anbefaler veldig mye !!!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk