up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sidi

Sidi Vej Sko Ergo 4

Sidi Vej Sko Ergo 4

plus
  • 360Sidi Vej Sko Ergo 4
  • Play videoSidi Vej Sko Ergo 4
  • Sidi Vej Sko Ergo 4
  • Sidi Vej Sko Ergo 4

Sidi Vej Sko Ergo 4

Produktbeskrivelse Sidi Vej Sko Ergo 4

Utvalget av produkter tilgjengelig i andre land bestemmes av den offisielle Sidi distributør. Ta kontakt med distributøren i ditt land direkte for ytterligere informasjon.

spesifikasjoner:

ØVRE: Mikrofiber PERFORMA TECH PRO og nylonnetting

SOLE: VENT CARBON SOLE

Teknologi:

Soft Instep 2:

SOFT vrist lukkesystem er et bredt, anatomisk buet tropp kombinert med en myk, thermo formet EVA pad som fordeler trykket jevnt over vristen området. SOFT vrist lukkesystem kan justeres fra begge sider, til EVA pad perfekt sentrere over en høy eller lav vrist. Systemet eliminerer behovet for høy vrist Extender. SOFT vrist lukkesystem er utskiftbart.

Tecno II-systemet:

TECNO II Buckle anvender monofilamentline, og en fin tann skralle for jevn justering og jevn trykkfordeling Lar frontal mikrometer lukking og tilpasser den øvre av skoen til formen på foten for en individuell tilpasning. Den TECNO II SYSTEM kan justeres mens du sykler.

Caliper spenne:

Den micrometric nedleggelse kalt "CALIPER BUCKLE" er justerbar ved å løfte den sentrale spennen. For å helt åpent, løfter sammen begge sidespennene, eller skyv midtknappen for å løsne litt en tann på den tiden. Systemet er også justerbar i et løp.

Høy sikkerhet borrelås:

Høy sikkerhet borrelås med integrerte låse polymer tenner, som engasjerer på hverandre når stroppen er lukket. Denne funksjonen gjør nedleggelsen sikrere og remmen blir unmoveable.

Justerbar hæl oppbevaring enhet:

Den justerbare HEEL RETENTION ENHET forsterker toppen av hælen cup og forbedrer passform ved å lukke baksiden av skoen sikkert rundt rytterens hæl. Hælen oppbevaring enhet strammer toppen av hælen cup slik at hælen ikke glir ut under bratte stigninger eller spurter. Hver side av hælen kan justeres uavhengig av hverandre, for en perfekt passform. For en tilpasset justering skru skruen mot + tegnet for å stramme hælen oppbevaring enheten og mot - tegnet for å åpne den. Lav vekt, enkel å bruke, og utskiftbare.

Sidi hælkappe:

Den forsterkede hælen holder foten i en optimal posisjon og unngår skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig press.

Utskiftbare hæl pad:

For walkability, Sidi sykkelsko inkluderer en utskiftbar polyuretan hæl pad.

Vent Carbon Sole:

Den VENT CARBON Sole har en lys og utskiftbar heelpad å forbedre walkability i polyuretan og en utskiftbar integrert tå pad / vent dekselet. De viktigste fordelene med den VENT CARBON SOLE er ikke bare overlegen kraftoverføring, på grunn av sin lette vekt og stivhet, men også varme komfort vær. Den VENT CARBON SOLE er designet med en integrert ventilasjons og luftkanaler for varmespredning og luftstrøm. Ventilen kan åpnes eller lukkes for fire sesongen komfort. Den VENT CARBON SOLE er håndlaget utelukkende av karbon fiber i et vevemønster orientert på opposisjon vinkler som maksimerer stivhet samtidig som for en liten grad av kontrollert flex i tå-området. Dette nøye utformet flex biomekanisk lindrer stress på plantar sene og bidrar til å fremme sirkulasjon. Den VENT CARBON Sole har standard 3 hull boring mønster, trykt 10 mm lateral og fore / aft klamp innretting skala samt Look Memory Eyelet® for enkel klamp justering og utskifting. For triathlon, lufte fungerer også som en vannavløp, dramatisk forbedring av foten komfort etter en våt overgang.


Sidi Vej Sko Ergo 4 er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Sidi Vej Sko Ergo 4 fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Sidi.

Spesifikasjoner Sidi Vej Sko Ergo 4

Lukninger
Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up