`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sidi

Sidi Wire 2 Carbon

  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon

Sidi Wire 2 Carbon

Produktbeskrivelse Sidi Wire 2 Carbon

Egenskaper:

ØVERSTE: MIKROFIBRE TECHPRO

SOLE: VENT CARBON SOLE

Teknologi:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO er en mikrofiber PU laget i Italia. Det regnes som et høyt teknologisk og innovativt, miljøvennlig skinn egnet for tekniske og sportsprodukter som krever høy ytelse. TECHPRO MICROFIBER inkorporerer egenskaper av motstand, stabilitet, lyshet, vannavstøtthet og miljøvennlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro og anti mold behandling, som eliminerer utbruddet av mugg og bakterier. TECHPRO MICROFIBER er Oeko Tex-sertifisert, inneholder ikke skadelige stoffer og respekterer lovbegrensninger.

Soft Instep 3 System: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA pute som fordeler trykket jevnt over det hvite området. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM er en bred, anatomisk buet stropp kombinert med en myk, termoformet EVA pute som fordeler trykket jevnt over vrangområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET er justerbart fra begge sider, for å sentre EVA-puten perfekt over en høy eller lav vinkel. Systemet eliminerer behovet for High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan byttes ut.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Den sentrale mekanismen, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, skaper en perfekt spenningsbalanse mellom skoens indre og ytre side. Den symmetriske mekanismen garanterer en utmerket lukning som tilpasser seg hver gang. En nyskapende knapp som legges til monofilamentspenne, hvis den skyves, løfter spenningen for å lette justeringen.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ringer i passform langs hele lengden på skoen, og tilpasser øvre til form av foten for en tilpasset passform. SIDIs kjente pålitelige og utskiftbare lukninger er forbedret av et helt nytt proprietært SIDI Wire-materiale som er helt uforpliktende for intuitivt og uanstrengt på flyjusteringene. Som de fleste SIDI små deler, er TECHNO 3 PUSH spenne brukbar og utskiftbar. Den kan justeres under kjøring, takket være en nyskapende knapp som kan skyves for å løfte spenningen og lette justeringen.

Justerbar hælfasthetsanordning: ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE forsterker toppen av hælkoppen og forbedrer passformen ved å lukke baksiden av skoen forsvarlig rundt rytterens hæl. Hælholderen strammer toppen av hælkappen slik at hælen ikke glir ut under bratte klatrer eller sprint. Hver side av hælen kan justeres uavhengig, for en perfekt passform. For en tilpasset justering, skru skruen mot + -tegnet for å stramme hælholderen og mot - tegn for å åpne den. Lett vekt, enkel å bruke, og utskiftbar.

Tallone Sidi: Den forsterkede hælen holder foten i optimal posisjon og unngår at skoen blir deformert av ekstrem ytelse eller langvarig trykk.

TACCO ANTISCIVOLO: For walkability, Sidi sykkelsko inkluderer en utskiftbar polyuretan hælpute. MILLENNIUM 5 såler hælpute har en ny design og det er veldig lett.

Suola Vent Carbon: VENT CARBON SOLE har en lett og utskiftbar helkrok for å forbedre gangbarheten i polyuretan og et utskiftbart integrert tåde / ventilasjonsdeksel. De viktigste fordelene med VENT CARBON SOLE er ikke bare overlegen kraftoverføring, på grunn av sin lave vekt og stivhet, men også varm værkomfort. VENT CARBON SOLE er designet med en integrert ventilasjon og luftkanaler for varmeavledning og luftstrøm. Ventilen kan åpnes eller lukkes for 4 sesongkomfort. VENT CARBON SOLE er håndlaget utelukkende av karbonfiber i et vevemønster rettet mot motstående vinkler som maksimerer stivheten, samtidig som det tillater en liten grad av kontrollert bøyning i tåområdet. Denne nøye utformede flexen reduserer biometrisk stress på plantarene og bidrar til å fremme sirkulasjon. VENT CARBON SOLE har et standard 3-hulls boremønster, trykt 10 mm lateral og for / bakre klangjusteringskala samt Look Memory Eyelet® for enkel justering og utskifting. For triathlon tjener ventilen også som en vannavløp, som dramatisk forbedrer fotkomforten etter en våt overgang.


Oppdag det store utvalget av sykkel produkter fra Sidi som vi har på lager til de beste prisene. Hos bikeinn, din nett sykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Sidi Wire 2 Carbon fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Sidi Wire 2 Carbon

Kundeomtaler og spørsmål (11)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Produktkvaliteten er veldig god

Produktkvaliteten er veldig god, leveringstiden var mye lenger enn lovet

-

Produktkvaliteten er veldig god, leveringstiden var mye lenger enn lovet

Sidi wire 2 carbon

-

Produkt levert som beskrevet. Godt pakket! Leveringen tok mye mer enn estimert leveringsdato.

Sidi wire 2 carbon

-

Produkt levert som beskrevet. Pakket godt. Leveringen tok mer enn 14 dager og langt forbi estimert leveringsdato.

Mangel på informasjon

-

DE UTMERKETE SKOENE LEVERINGSTIDEN VELDIG DYRT, DET ANDRE KOMMENTARET SOM SEG TIL MEGET DÅRLIGT IKKE ER Å INFORMASJONE OM AT JEG HAR Å betale skatt for artikkelen, jeg føler meg solgt og jeg synes veldig dårlig å ikke informere og si at jeg føler at det er en tram SÅ KJØPER DU VAREN OG BETALER deretter skattene. DET ER SISTE AT Jeg kjøper et produkt hos deg, det er ikke verdt at etter at hele prosessen du fortelle meg at varen er verdt mer. EUSEBIO GARCIA VILLANUEVA

Forza italia

-

Helt fantastiske sko! Hi-tech materialer for topp ytelse

Sidi wire 2 er kompatible med mine campagnolo klosser? takk skal du ha

-

Hei, jeg ville bare dobbeltsjekke at disse Sidi Wire 2 er kompatible med Campagnolo-klosser? Er disse også laget i Italia? Storleksgraden USA 9-9,5 er en europeisk 43? Takk for hjelpen

våre eksperter svarer

Hei, Campagnolo klosser kan monteres i Sidi Wire 2 Carbon.
Hilsen.

Anmeldelse

-

Elsker skoene! Hadde et nytt par av Fizik Aria fra i fjor de var flinke! Men disse ergos har alltid vært min favoritt. Og det er fremdeles .. nå og igjen minner livet deg om at varen som koster mer, ikke alltid er det bedre forformingselementet!

Å få blikk!

-

Dette er sannsynligvis den flotteste SIDI veiskoen der ute. Jeg får komplimenter når jeg har disse skoene på gruppetur. Jeg velger disse skoene basert på min erfaring jeg har hatt tidligere med SIDI-sko, og selvfølgelig skilte disse skoene ut fra resten. Etter 200 mil med innbruddstid med disse skoene, føler de seg ganske komfortable nå.

Tilfredshet

-

Dette er min tredje, jeg ble kunde! Veldig fornøyd, gratulerer til hele teamet!

Jeg mottok et produkt

-

Takk, jeg fikk skoene

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk