`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Specialized

Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

Produktbeskrivelse Specialized Roval 321 Rear

Utgjør omtrent 50% av den totale løpetiden, og sykkeldelen av en triathlon er der valg av utstyr kan utgjøre forskjellen mellom første og femte. Og intet annet utstyrsvalg vil spare deg for mer tid enn et skivehjul. Mens tradisjonelt formede skivehjul er raskere enn deres spoke kolleger, snur 321 platen konvensjonell design på hodet, og skaper det raskeste hjulet som er tilgjengelig.

Platehjul inngår ofte i to kategorier - en helt flat form, med struktur som kommer fra karbonfiber og en honningkummisk skumfylling, eller et talt hjul som er montert med et karbonfiberdeksel. I vår søken etter å bryte tradisjoner bruker 321 et enkelt lag med 1k karbonfiber på hver side av hjulet, og det hele kommer sammen ved bremsesporet. Denne typen karbonfiber brukes sjelden i sykkelkomponenter på grunn av de høye produksjonskostnadene, men det gir en mengde ytelsesfordeler. Dette ettertraktede karbonet er mye lettere enn andre oppsett, som 3k og 12k, og det kan bare legges av den dyktigste av håndverkere av karbonfiber. Det er komplisert, men utbetalingen er verdt det, fordi den gir en smidig tur og et av de letteste skivehjulene som er tilgjengelige. Og i den virkelige verden betyr dette at den raskt spinner opp og reduserer tretthet over lang tid.

Stivhet er ofte det "varme temaet" i skivehjulets verden, men vi synes det er en interessant samtale. Man har lenge trodd at effektiv kraftoverføring og høy stivhet er direkte korrelert, men gjennom omfattende feltprøving har vi bestemt at dette ikke er tilfelle i det hele tatt. Faktisk var den første platen vår så stiv at den under kraft ikke ville bøye seg med rammen og dette forårsaket bremsegni. Dette skaper feil oppfatningen av et fleksibelt hjul, når hjulet egentlig er for stivt. For å løse problemet med bremsegni designet vi først vår optimale luftform og jobbet deretter med våre interne stivhetsmål for å passe innenfor det vi anser som en ønskelig rammestivhet.

Og mens lett totalvekt var en utviklingsprioritet, var fokuset vårt aerodynamikk. Gjennom timer med Computational Fluid Dynamics (CFD) og testing i Win Tunnel, utviklet vi en ny kategori-form som er optimalisert for å jobbe med et dekk for på sykkelens luftstrøm. Det dette oversettes til er et helt karbon skivehjul som på ikke-drivsiden har en form som er så aerodynamisk som vår nåværende forståelse tillater, og en drivsideform som er så aerodynamisk som hjulfatet og derailleur-klaring vil Tillate.

For å spare alt mulig watt, har vi også lagt CeramicSpeed-lagre og DT Swiss 240 nav-innvendige deler i navet vårt. Hvert 321 platehjul er også 2Bliss Ready ut av esken og kommer med en polstret hjulpose, hurtigutløser, rørfri ventil og SwissStop Black Prince bremseklosser.

321 Disc er designet for de mest kompromissløse idrettsutøvere i verden, og med ingeniørkunst for å matche. Det er verdens mest avanserte platehjul for ditt løp mot klokken.

Felgtype: Carbon clincher, 2Bliss Ready
Felgmateriale: karbon
Bremseoverflate: karbonfiber
Bremsesporhøyde: 12mm
Rimdybde: Solid plate
Felgbredde: 19 mm innvendig, 27,3 mm utvendig (ved bremsespor)
Bakre nav: Roval Disc, CeramicSpeed lagers, DT Swiss 240 internt, 11 hastigheter
Monteringsmetode: Håndlaget
Ekstra: Roval polstret hjulpose, Roval stål hurtigutløser, Roval tubeless ventil, SwissStop Black Prince bremseklosser, Roval ventil pocket covers
Vekt: 1000g.Hvis du ønsker å kjøpe det beste Felger og dekk produkter av Specialized har du funnet den beste plassen på bikeinn. Hos bikeinn jobber vi alltid med de beste merkene som Specialized for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre sykkel produkter som Specialized Roval 321 Rear. Legg inn bestillingen nå og motta Specialized Roval 321 Rear så fort som mulig.

Spesifikasjoner Specialized Roval 321 Rear

Lys stilling
Materialer
Hjuldiameter
Felgeprofil
Bremsetype
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk