`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Specialized

Specialized Roval CLX 32 Disc Front

  • Specialized Roval CLX 32 Disc Front
  • Specialized Roval CLX 32 Disc Front

Specialized Roval CLX 32 Disc Front

Produktbeskrivelse Specialized Roval CLX 32 Disc Front

Da vi siktet til å lage et lett rørformet skivehjul, ønsket vi ikke at det skulle være “bare et klatrehjul. Vi ønsket å tilby det letteste skivehjulsettet med de aerodynamiske egenskapene til noe som er dobbelt så dypt. Det var en høy ordre, men til slutt leverer vår CLX 32 Tubular Disc ikke bare ikke bare dette i spader, men den gir også utrolig bremsemodulasjon og kraft under alle forhold, økt slagfasthet og en plate-spesifikk karbonoppsett som øker styrken mens du reduserer vekten.
Designprosessen vår startet med en lav totalvekt i forkant, da vi visste hvilken vekt vi kunne slå med informasjonen og teknologien vi hadde tilgjengelig. Med den tyngden i bakhodet vendte vi fokuset mot aerodynamikk og begynte en iterativ prosess med å designe og teste over 150 individuelle felger for å finne den optimale formen. Disse utallige Computational Fluid Dynamics (CFD) -modellene, Win Tunnel-timer og skudd av espresso etterlot oss en 32 mm dyp form som kan skryte av mer logget tid for tidstunnel enn noe annet hjul i sin kategori.
Når vi fant den mest aerodynamiske formen, med en dybde på 32 millimeter, kom vi tilbake til vektfokuset og fortsatte med å eksperimentere med over 40 forskjellige oppsettmetoder for å oppnå ønsket vekt. Og dette gjorde CLX 32 lettere og raskere enn hver annen konkurrent i kategorien lett hjul.
For denne CLX 32 parret vi felgen til Aero Flange (AF) seriens nav med DT Swiss Aero eiker for å skape det beste generelle systemet. Dette resulterer i et forhjul på 550 gram med en ekstremt lav treghetsverdi. Når du sykler, angår treghet mengden kraft det tar for å akselerere eller bremse, så hjul som er bygget med lette felger, som CLX 32, resulterer i en lavere treghetsverdi som skaper et livlig hjul som lar deg akselerere, redusere, og endre retning med mindre innsats. Men hvorfor så bredt? Vel, ytterligere bredde gjør tre primære ting for en felg - den gir ekstra strukturell styrke, det gir mulighet for et rent felg og dekkgrensesnitt når du bruker brede dekk (resulterer i forbedret aerodynamikk og raskere rullende egenskaper), og det støtter dekket bedre svinger. Dette øker både forutsigbart grep og selvtillit når ting blir kronglete i utforkjøringene.
Hvert forhjul bruker også de legendariske CeramicSpeed-lagrene og leveres med vår polstrede hjulveske, hurtigutløser, rørløse plugger, rørfri ventil og SwissStop Black Prince bremseklosser.
Felttype: Karbonrør
Felgmateriale: karbon
Bremseoverflate: kun skivebrems
Rimdybde: 32mm
Felgbredde: 27,1 mm ekstern
Talemønster: To kryss / radial (2: 1)
Talemåte: 21
Taletype: DT Swiss Aerolite (L) / Aerocomp (R) T-hode
Brystvortetype: DT Swiss Pro Lock sekskantet
Front Hub: Roval AFD1, Centerlock, CeramicSpeed lagers, quick release eller 12mm thule axle end cap
Monteringsmetode: håndbygget
Ekstra: Roval polstret hjulbag, Roval stål hurtigutløser, 12 mm gjennom aksel og hurtigutløsende endekapsler
Vekt: 550g.


Hos sykkel butikken, bikeinn, kan du finne forskjellige størrelser av Specialized Roval CLX 32 Disc Front og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Specialized Roval CLX 32 Disc Front som kategorien Felger og dekk fra vår nett sykkel butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om sykkel utstyr, i tillegg til Specialized Roval CLX 32 Disc Front omtalene.

Spesifikasjoner Specialized Roval CLX 32 Disc Front

Lys stilling
Materialer
Hjuldiameter
Bremsetype
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk