`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Specialized

Specialized Roval CLX 32 Disc Rear

  • Specialized Roval CLX 32 Disc Rear
  • Specialized Roval CLX 32 Disc Rear

Specialized Roval CLX 32 Disc Rear

Produktbeskrivelse Specialized Roval CLX 32 Disc Rear

Da vi siktet til å lage et lett rørformet skivehjul, ønsket vi ikke at det skulle være “bare et klatrehjul. Vi ønsket å tilby det letteste skivehjulsettet med de aerodynamiske egenskapene til noe som er dobbelt så dypt. Det var en høy ordre, men til slutt leverer vår CLX 32 Tubular Disc ikke bare ikke bare dette i spader, men den gir også utrolig bremsemodulasjon og kraft under alle forhold, økt slagfasthet og en plate-spesifikk karbonoppsett som øker styrken mens du reduserer vekten.
Designprosessen vår startet med en lav totalvekt i forkant, da vi visste hvilken vekt vi kunne slå med informasjonen og teknologien vi hadde tilgjengelig. Med den tyngden i bakhodet vendte vi fokuset mot aerodynamikk og begynte en iterativ prosess med å designe og teste over 150 individuelle felger for å finne den optimale formen. Disse utallige Computational Fluid Dynamics (CFD) -modellene, Win Tunnel-timer og skudd av espresso etterlot oss en 32 mm dyp form som kan skryte av mer logget tid for tidstunnel enn noe annet hjul i sin kategori.
Når vi fant den mest aerodynamiske formen, med en dybde på 32 millimeter, kom vi tilbake til vektfokuset og fortsatte med å eksperimentere med over 40 forskjellige oppsettmetoder for å oppnå ønsket vekt. Og dette gjorde CLX 32 lettere og raskere enn hver annen konkurrent i kategorien lett hjul.
For denne CLX 32 parret vi felgen til Aero Flange (AF) seriens nav med DT Swiss Aero eiker for å skape det beste generelle systemet. Dette resulterer i et forhjul på 680 gram med en ekstremt lav treghetsverdi. Når du sykler, angår treghet mengden kraft det tar for å akselerere eller bremse, så hjul som er bygget med lette felger, som CLX 32, resulterer i en lavere treghetsverdi som skaper et livlig hjul som lar deg akselerere, redusere, og endre retning med mindre innsats. Men hvorfor så bredt? Vel, ytterligere bredde gjør tre primære ting for en felg - den gir ekstra strukturell styrke, det gir mulighet for et rent felg og dekkgrensesnitt når du bruker brede dekk (resulterer i forbedret aerodynamikk og raskere rullende egenskaper), og det støtter dekket bedre svinger. Dette øker både forutsigbart grep og selvtillit når ting blir kronglete i utforkjøringene.
Hvert bakhjul bruker også de legendariske CeramicSpeed-lagrene og leveres med vår polstrede hjulbag, hurtigutløser, rørløse plugger, rørfri ventil og SwissStop Black Prince bremseklosser.
Felttype: Karbonrør
Felgmateriale: karbon
Bremseoverflate: kun skivebrems
Rimdybde: 32mm
Felgbredde: 27,1 mm ekstern
Talemønster: Ett kryss / To kryss (2: 1)
Talemåte: 24
Taletype: DT Swiss Aerocomp (L) / Aerolite (R) T-hode
Brystvortetype: DT Swiss Pro Lock sekskantet
Bakre nav: Roval AFD2, Centerlock, CeramicSpeed lagre, DT Swiss 240 innvendige, 11 hastigheter, hurtigutløser eller 142x12mm gjennom akselendekapsel
Monteringsmetode: håndbygget
Ekstra: Roval polstret hjulbag, Roval stål hurtigutløser, Roval rørløse plugger og rørfri ventil, 142x12mm gjennom aksel og hurtigutløsende endekapsler
Vekt: 680g.


Med Specialized Roval CLX 32 Disc Rear, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Specialized. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Felger og dekk tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Specialized Roval CLX 32 Disc Rear

Lys stilling
Materialer
Hjuldiameter
Bremsetype
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk