`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sportful

Sportful Bodyfit Pro

Sportful Bodyfit Pro

  • Sportful Bodyfit Pro
  • Sportful Bodyfit Pro
  • Sportful Bodyfit Pro

Sportful Bodyfit Pro

Produktbeskrivelse Sportful Bodyfit Pro

Designet med idrettsutøvere av Pro Teams for å gi det perfekte første laget som utfyller BodyFit Pro-serien de trener og løper inn. Passformen er blitt slått inn, og superlight-pustet nett bidrar til å holde kroppstemperaturen balansert selv under de varmeste forholdene.

Egenskaper:

Diablo Mesh frontpanel for termoregulering.

DRYnamic Mesh i kontaktområder for ekstra pusteevne

spesifikasjoner:

Vekt: 34g

Stoff: 100% polyester

TILBAKE INSERT: 92% polyester 8% elastan

FRONT LOWER PART: 92% polyester 8% elastan


Sportful Bodyfit Pro har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Sportful Bodyfit Pro som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Sportful og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sporty bodyfit proff

-

Flott termisk T-skjorte for kalde dager.

100% original

-

DUNYA markalarının hepsinin bir ara da toplandığı tek området Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın for å gi Z e kadar bulabileceğimiz üstelik i Uygun garantisi Fiyat sett i Orjinal ürün kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller av taht Kurmus bir området Trekkinn Turkiye hule alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat ...

Vakker

-

Vakkert og lett, ennå ikke testet fordi den lille størrelsen jeg må gjøre bra.

God produksjon

-

Godt produkt. Sikkert bidrar til å vekke bort svetten våren. Har ikke prøvd om sommeren ennå, men denne vesten virker veldig bra så langt, etter 3 testturer

Bodyfit pro baselayer

-

God kvalitetsprodukt, behagelig og ganske pustende, flott å bruke halv sesong. Høyde 171cm, Bryst 94cm, jeg valgte S og det er som en hanske.

Godt første lag

-

Ettersom det første laget fungerer bra siden det holder oss tørre, hjelper det å puste ut svette og holder oss tørre.

Stor

-

Veldig lett og luftig, lite vet at du har på seg det. hjelper wick

Produkt

-

hyggelig

Best mesh base lag jeg eier!

-

Sportful har brukt forskjellige målere av mesh på forskjellige steder i konstruksjonen av dette plagget. Det ser ut til å bidra til å regulere temperaturen under en tur og er den beste jeg eier for å oppnå dette. Passformen er veldig bra, og det ermeløse aspektet betyr at du ikke får bunke under ermene på din sykkelstropp slitt på toppen.

Passer godt

-

Nice, riktig passform og jeg liker hvordan det er bygd opp av forskjellige typer nettingpaneler. Ennå til å prøve det ut, men det sikkert føles som et kvalitetsprodukt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk