`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sportful

Sportful Veloce

  • Sportful Veloce
  • Sportful Veloce

Sportful Veloce

Produktbeskrivelse Sportful Veloce

Strukturert gitterkonstruksjon, med glatte arm og hem innsatser for en tett og fast form. Lettere mesh skulder- og sidepaneler for økt ventilasjon kombinert med en nedre profil krage gjør dette perfekt for rask sommer turer.

Egenskaper:

Full front glidelås med kyssing Welt for rene silhuetten Lie flat arm og hem behandling for god komfort uten at det går utover puste Bakre reflekterende inserts Silikon linning

spesifikasjoner:

Vekt: 135g


Sportful Veloce er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Sportful Veloce relaterte produkter. Vårt utvalg av Jerseys produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Sportful Veloce

Typer av ermer
Funksjoner
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk