`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sportful

Sportful Veloce

  • Sportful Veloce
  • Sportful Veloce

Sportful Veloce

Produktbeskrivelse Sportful Veloce

Strukturert gitterkonstruksjon, med glatte arm og hem innsatser for en tett og fast form. Lettere mesh skulder- og sidepaneler for økt ventilasjon kombinert med en nedre profil krage gjør dette perfekt for rask sommer turer.

Egenskaper:

Full front glidelås med kyssing Welt for rene silhuetten Lie flat arm og hem behandling for god komfort uten at det går utover puste Bakre reflekterende inserts Silikon linning

spesifikasjoner:

Vekt: 135g


Kjenner du alle funksjonene til Sportful Veloce? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herreklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Jerseys kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Sportful er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk