`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sram

Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter

  • Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter
  • Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter

Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter

Produktbeskrivelse Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter

Det er krankgiret som forandret alt, nå med SRAM Force® 22, noe som gir rytterne frihet til å skifte med utrolig fart inn i enten krankdrev, uten trim og ingen kjede rasp. Den Yaw ™ roterende frontgiret bur var bare en mer elegant løsning på et problem som plaget drivlinjer i flere tiår. I stedet for flere skift ved hjelp av trim, med forvirrende microshifts,

SRAM Force® 22 Yaw ™ krankgir faktisk roterer for å opprettholde en konsistent vinkelforhold med kjeden. Som et resultat av skift føler seg mer direkte, mer presist, system som fungerer som en med kjeden, cransket og krankdrev.

Egenskaper:

Yaw ™ buret roterer i takt med kjetting, forbedre skiftende hastighet og presisjon samtidig som eliminerer behovet for skifteren trim.

Slank våren design eliminerer ramme forstyrrelser.

Slitesterk, lett, rask, nøyaktig og optimalisert for å arbeide med X glider krankdrev.

Precision justering markeringer.

Integrert kjede spotter beskytter rammen, installerer og justerer uavhengig av giret selv.

spesifikasjoner:

Hastigheter: 2

Materiale: Stål ytre bur, stål indre bur, Composite hale

Vekt: 79g (lodde på), Chain spotter: 10,2 g

Kompatibilitet: SRAM Red® 22 & Force 22 foran skiftet bremsehendler og X glider krankdrevene, SRAM R2C Aero SL 1190 Shifters, SRAM R2C Aero SL 1150 Shifters, SRAM 900 Aero bremsehendler, SRAM 500 Aero Shifters

Overflatebehandling: Sort anodisert

Teknologi Høydepunkt (er): Yaw ™. X glider

Teknologi:

Yaw ™:

Krankgiret buret roterer for å opprettholde en konsistent vinkelforhold med kjeden. Yaw teknologi eliminerer behovet for shifter trim. Som et resultat av skift føler seg mer direkte, mer presis, og kombinert med den nye Red kranksett og krankdrevene, sørger for en uovertruffen ytelse fordel foran giring.


Hvis du er interessert i Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter, oppdag også andre sykkel produkter relatert til Sram i Sykkeldeler avdelingen og Detalleurs katalog. I tillegg når du kjøper hos bikeinn, din nett sykkel butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Spesifikasjoner Sram Desv Force22 Yaw Braze-On Chain Spotter

Lys stilling
Anbefalt bruk
Elektronisk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk