`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Suunto

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR
  • Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR

Produktbeskrivelse Suunto Ambit3 Peak HR

Suunto Ambit3 Peak HR er GPS-klokken som du alltid har drømt om. Perfekt til å følge deg i treningsøkten eller eventyret du bestemmer deg for å gjennomføre. Denne enheten vil veilede deg ved hvert trinn som gir all sikkerhet du trenger for å nå målet ditt.

Følg høydeprofilen for stigninger og nedstigninger på ruten din under treningen direkte fra klokken. Koble klokken trådløst til smarttelefonen, og bruk den gratis Suunto Movescount App for å stille klokken fra hvor som helst og berike, gjenoppleve og dele eventyret ditt.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte sykkel produkter Suunto har? Hos bikeinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Klokker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Suunto Ambit3 Peak HR er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Kundeomtaler og spørsmål (32)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt og utmerket service!

-

Fantastisk produktkvalitet og veldig konkurransedyktig pris! Min første gang å kjøpe fra denne nettbutikken / nettstedet og var veldig imponert over hvor raskt bestillingen min kom til NZ selv i denne enestående tiden! Vi er ferdige team! Du fortjener mer enn 5 stjerner! Vi handler definitivt igjen.

Litt klumpete for små håndledd

-

Litt større enn jeg hadde håpet, så det er ganske stort på det lille håndleddet mitt. Har ikke brukt klokken riktig ennå, men det virker lett å bla gjennom menyen osv. Som er flott.

Ambit 3-topp

-

Veldig komplett klokke, enkel å bruke. Perfekte funksjoner for fjellaktiviteter. Pålitelig pulsmåler. Spesielt god batterilevetid.

Anbefaling

-

veldig bra! utmerket valuta for pengene, rask levering. Helt fornøyd.

Beste klokke

-

Beste klokke jeg har hatt så langt. Dette er den andre av denne modellen som jeg kjøper. Denne klokken har alt du trenger for å bli seriøs med å løpe i fjellet eller vandre.

Suunto ambit3 peak hr

-

Utmerket produkt og god valuta for pengene.

Suunto ambit3 peak hr

-

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av denne klokken, utmerket meny, multifunksjonalitet. Takk

Super !!

-

Rask levering, flott produkt etter ønske. Prisytelse er topp i Europa.

Anbefalelses

-

Veldig bra klokke, dekk forventningene! I utgangspunktet basert på å gjøre fjell, selv om det samsvarer i de andre fagområdene for hva som er programmert. anbefalelses

Veldig å ta hensyn til

-

Det er en klokke laget for de mest kompliserte eventyrene. Bra batteri, en veldig stor datalogg, GPS, rutesporing osv. Jo mer du bruker den, mer overrasker den deg. Prisen er veldig rimelig. Responsen på siden angående ordre- og fraktstyring har vært veldig god. Jeg anbefaler det 100%.

Flerbruksur av kvalitet

-

En utrolig klokke. Gyldig for alt du forestiller deg. Med veldig god batterilevetid med GPS. Registrer alle typer data. Det tillater lasting av ruter. Alt til en veldig overkommelig pris. Rask frakt. 100% anbefalt

Suunto ambit3 peak hr

-

God klokke og en god pris! Jeg ventet det veldig lenge. For viser viser den høyde. Tips!

Flott klokke

-

Klokka er flott. Det har så mange funksjoner som du må ha online manuell veldig grundig for å lære dem alle. Hovedpunktene for meg er: svært nøyaktige hjertefrekvensmålinger med hjertefrekvensbelte; Baclight på 50% kan fungere som en liten lommelykt, ved 100% lyser det et gjennomsnittlig størrelse rom. Etter 3 dagers bruk med 2x40 minutter trening med gps på, har klokken fortsatt 96% batteriprosent. De svake punktene er svært få og ikke det forstyrrer i det hele tatt, og faktisk har jeg bare funnet en: Bluetooth-tilkoblingen er svak, meldingene fra telefonen min vises bare på displayet min hvis jeg ikke er mer enn 5- 7 meter fra min smarttelefon. Om Trekkinn: Leveringen var rask, selv om den kom en virkedag senere enn anslått (det kunne være den tunge snøen som slo Østerrike), jeg burde også ha ventet med kjøpet (men du skjønner ikke: D) fordi det var 290 € - s og nå er som 250 € men det er min feil :) Samlet flott produkt verdt prisen, ville veldig robust definetly kjøpe igjen!

Sunnto felt 3 peak

-

Flott det beste

Awesome !!

-

For det perfekte øyeblikket.

Veldig bra

-

Jeg liker produktet og ble også levert raskt.

Produkt 100% anbefales

-

Jeg har testet den for en uke, og jeg tror en pasning. Den har alt du trenger og mer å holde styr på treningsøktene dine. Dette er en investering som vil betale for seg selv over tid trygt. Sterkt anbefalt.

God multi-funksjons watch

-

Jeg oppdaget siden qq uker. Det er flott for fotturer, løping. En test for andre aktiviteter ... Allikevel jeg anbefale det for nøyaktighet

Ende cardio måling

-

Hva er målet på pulsmåleren?

våre eksperter svarer

Hei! Det er en justerbar stropp lengde (størrelse M); lengde 640 mm minimum, maksimum lengde 940 mm. Stropp bredde 30 mm. Takk!

Se

-

Multifunksjons produkt, jeg bare begynne å bruke, og jeg tror det vil ta tid å absorbere alle de tekniske mulighetene. Men bortsett fra denne detaljen er det lite ikke mer komplett, spesielt for folk som liker meg øve mye av aktivitetene som vi finner i denne klokken

Suunto peak ámbit3

-

Goodnight ønsket å vite om Ambit peak3 kan spille inn din sti og følger det med Lugo tilbake til skjermmodus som forlater ruten og vil Giando ovenfor. takk

våre eksperter svarer

Ja, du kan registrere og følge sine egne veier fra klokken. hilsen

Avgjørende

-

Suveren klokke. Enkel å bruke. Intuitivt. Movescount programvare gir full info. Det er litt stort for en jente leddet, men jeg har tatt i bruk uten å nøle.

Avgjørende

-

Suveren klokke. Enkel å bruke. Intuitivt. Movescount programvare gir full info. Det er litt stort for en jente leddet, men jeg har tatt i bruk uten å nøle.

Suunto smart sensor

-

Hei, hva er størrelsen på smart sensor belte? S? M? L?

våre eksperter svarer

hei! boksen inkluderer: Suunto Ambit3 Black Peak, Suunto Smart Sensor og sort pulsbelte (størrelse M), USB-kabel, hurtigguide, garantipakningsvedlegget. Takk!

Great!

-

Pakke mottatt raskt og godt pakket. God pris, viser at jeg anbefaler til alle. Jeg nøler ikke å kjøpe fra deg! :)

Great!

-

Godt produkt og god pris: Jeg anbefaler til alle! Rask levering og godt pakket. Jeg nøler ikke å kjøpe fra deg! :)

Alls super

-

Produkt god pris god tilgjengelighet bra. Med stor glede igjen, kan jeg bare anbefale!

Veldig bra

-

I perfekt tid

Kompatibel med android

-

God morgen, er denne modellen ikke lenger er kompatibel med android? Hilsener og takk

våre eksperter svarer

God morgen, er den kompatibel med Android. hilsen

Topp

-

et show

Smart sensor

-

Hei, Er det smart sensor som er inkludert?

våre eksperter svarer

Hei, er det smart sensor inkludert. Rgds

-

Er Suunto Ambit 3 peak Mr inkludert pulsbelte og lader?

våre eksperter svarer

Hei, dette er inkludert :)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk