`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Suunto

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3
  • Suunto Ambit3

Suunto Ambit3

Produktbeskrivelse Suunto Ambit3

Suunto Ambit3 Peak er GPS-klokken som du alltid har drømt om. Perfekt til å følge deg i treningsøkten eller eventyret du bestemmer deg for å gjennomføre. Denne enheten vil veilede deg ved hvert trinn som gir all sikkerhet du trenger for å nå målet ditt.

Følg høydeprofilen for stigninger og nedstigninger på ruten din under treningen direkte fra klokken. Koble klokken trådløst til smarttelefonen, og bruk den gratis Suunto Movescount App for å stille klokken fra hvor som helst og berike, gjenoppleve og dele eventyret ditt.

Run, swim, cycle, walk, ski… I believe one day I will have to decide on a sport, no? That, or monitor multisport devices such as the Ambit series by Suunto, capable of monitoring all of my activities with Swiss precision.


Oppdag det store utvalget av sykkel produkter fra Suunto som vi har på lager til de beste prisene. Hos bikeinn, din nett sykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Suunto Ambit3 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Kundeomtaler og spørsmål (19)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra klokke for fjellklatrere

-

Prisen er utmerket for klatrere på budsjett. Hvis du ikke trenger overfladiske funksjoner som berørings- og fargeskjerm, kontrollering av spotify osv ... er denne klokken flott for deg. Den har veldig lang batterilevetid, den vil vise høyde, værinformasjon basert på lufttrykk, soloppgang og solnedgangstid.

Om emnet

-

Jeg vil vite om høydemetrien vises på skjermen når du gjør aktiviteten

våre eksperter svarer

Hei! Ja, du kan sjekke høyden under aktiviteten. Takk for spørsmålet ditt

Fin klokke.

-

Hei, jeg lette etter en presisjons-GPS-klokke og med Suunto har jeg funnet den fordi den har BAROMETER GPS og er veldig nøyaktig. Jeg elsker batteriets levetid, jeg kan gå opp til 2 uker uten å lade den. Butikken har gått veldig raskt med å sende produktet, og jeg har allerede kjøpt flere ting for trail-running, og jeg gir dem en 10.

Suunto

-

Perfekt klokke som forventet, flott frakt av dhl fordi de holdt kontakten hele tiden om sporing, ellers en annen ventende forsendelse fra PostNL og jeg har dager uten fraktoppdatering.

Takk, produktet var sent, men det kom godt

-

Jeg gir deg en varm hilsen, ordren tok lengre tid enn normalt, men den kom i god stand, og det er grunnen til at jeg vurderer den med 5 stjerner. Til tross for omstendighetene hadde de alltid god pleie og disposisjon.

Gammel ære

-

Denne klokken er nøyaktig og alt du vil, den har alt du kan be om en klokke når det gjelder måling. Det eneste som kanvia med sine mer moderne brødre er tilkoblingen og berøringsskjermen. De nye er lettere og mer intuitive ... Men dette er en gammel herlighet. Det fungerer for hva du vil og fortsetter å gi krig mot de nye gammene.

Lykkelig til å begynne med

-

Jeg har ikke brukt den i bushen ennå, men ved første øyekast liker jeg dens funksjonalitet og estetikk.

Hr på håndleddet?

-

Måler denne klokken pulsen på håndleddet, eller må du kjøpe brystremmen?

våre eksperter svarer

Hei! Denne modellen har ikke en innebygd pulssensor, du må kjøpe en egen stropp. Takk for spørsmålet ditt!

Billig og bra

-

Selv om det er en gammel stil, er den fullt funksjonell og billig, veldig bra.

Suunto ambit3

-

Flott klokker og stor butikk.

Meget nøyaktig og pålitelig

-

Min Ambit3Peak er over et år nå, og jeg nyter det veldig mye fordi det er en veldig pålitelig redskap, vist seg pålitelig igjen og igjen. Veldig fornøyd med

Android

-

God dag Suunto etter topp tre er kompatibel med Android-programmer? takk

våre eksperter svarer

Ja, Suunto Ambit 3 Peak er kompatibel med Movescount Android App versjon.
Hilsen.

Tilbakekalling

-

God dag. første gang å kjøpe i butikken, bekymret om produktet (som hadde en kvalitativ snarere enn en falsk bestilling satt på plass), bekymret for hva som ville ha brakt shipping, er post Russland ikke er en pålitelig selskap de siste årene. men butikken fungerte perfekt kvalitet, forsendelse av varer laget på betalingstidspunktet, rekkefølgen av Russland i Krasnodar regionen siden betalingen ble levert i 15 dager. alt er bra. timers arbeid i løpet av få dager vil begynne å nyte i full last (ruter, GPS navigasjon, svømming).

Stor

-

Veldig fornøyd, rask levering. Ingenting super galt.

Suunto virkeområde tre topp

-

Veldig fornøyd med denne "håndleddet datamaskin" som følger meg hver dag i alle mine aktiviteter, i fjellet som på veiene. Jeg anbefaler det til alle utøvere som ønsker å ha krypterte data om sin aktivitet.

Suunto

-

Hr fører også bandet?

våre eksperter svarer

Nei, HR bandet ikke inkludert i prisen. Versjonen med den medfølgende HR er: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-ambit-3-peak-hr/643083/p En hilsen.

For meg den beste se for fjellet uten unntak

-

For meg den beste se for Mountain, ingen unntak. Jeg har det på bare én dag, alt perfekt, takk!

For

-

Meget godt valg, ville jeg sterkt anbefaler

Teknisk funksjon

-

Hei, kan du gi meg forskjellene mellom de viser Ambit 3 Peak Sapphire, svart og Ambit tre vertikale takk for at avklaring fordi jeg ikke finner disse elementene i de tekniske spesifikasjonene som vises hjertelig

våre eksperter svarer

Forskjellene er: Ambit 3 Pic Zaphire - Vekt 92g -Zpahire krystall - Silikon - Batery 30 dagers tidsmodus / 20, 30, 200 timer 3 Ambit GPS Pic Svart mote - Vekt 89gr - Mineralglass - Eslatomtre- Batery 30 dager i tidsmodus / 20, 30, 200 timer 3 Ambit GPS vertikal modus - Vekt 74g - mineral glass - Elastomer - Batery 14 dager tid mote / 10, 15, 100 timer i GPS-modus - høydemåler og bormeter inne.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk