up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Suunto Klokke Core Regular
  • Play videoSuunto Klokke Core Regular
  • Suunto Klokke Core Regular
  • Suunto Klokke Core Regular
Suunto
360

Suunto Klokke Core Regular

Suunto Klokke Core Regular

plus

Suunto Klokke Core Regular

Produktbeskrivelse Suunto Klokke Core Regular

Kjenner du allerede den nye Suunto Core Regular modellen? Denne ABC-håndledddatamaskinen har blitt sertifisert av profesjonelle klatrere som en av de beste og mest funksjonelle enhetene som hjelper deg med å utføre din sport. Suunto Core Regular kan advare deg om tilnærmingen til en sterk utbrudd med''Storm Alarm'', dette er definitivt en av favorittfunksjonene til profesjonelle klatrere, da det er til stor hjelp når du tar avgjørende beslutninger.

Suunto Core er utstyrt med ulike funksjoner som gjør det mulig å utføre klatringen på en optimal måte som: et digitalt kompass, et høydemåler, barometer, termometer, en barometrisk trendindikator. Takket være bevegelsessensoren gjenkjenner denne innovative enheten når du er i din fysiske aktivitet og aktiverer høydemålerprofilen som registrerer høydeendringene, men når du forblir ubevegelig i en bestemt høyde, aktiveres Barometer-profilen og registrerer endringene i barometertrykket. Og selvfølgelig tilbyr de grunnleggende funksjonene til Suunto Core deg dual time, stoppeklokke, dato og klokkeslett for soloppgang og solnedgang. Det er klatreren beste venn! Suunto Core Regular Black - NY!


Nødvendig utstyr for den vertikalt tilbøyelig, er Suunto Core den profesjonelle standarden for ABC wristops.


Du ser opp og ser stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det forteller deg med Storm Alarm - en av flere intelligente funksjoner som kan hjelpe deg å ta konsekvent gode beslutninger.


Bygger på suksessen til den ærverdige Suunto Vector, holder Suunto Core deg informert med en nøyaktig høydemåler, barometer, digital termometer, Vær Trend Indikator og digitalt kompass.


Trykkmåleren opererer i fire forskjellige moduser, inkludert en automatisk innstilling som registrerer bevegelse eller mangelen på dem, bytte mellom høydemåler og barometer tilsvarende.


Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk, eller en ett-touch-funksjon som lar deg skue, låse og følge en peiling. Daglige funksjoner inkluderer dual tid, dato, alarm, sport kronograf og spådd tider for soloppgang og solnedgang.


FunksjonerAltimeter: Forskjell Måling / Start fra 0, loggbok, automatisk modus


Barometer: Storm Alarm, Vær Trend Indikator, Weather Graph


Compass: Roterende Bezel, Digital Lager, enkel kalibrering


Dybde Måling: Maksimumsdybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Annet: Button Lock, 4 Språkmeny


Hvis du er ute etter Suunto Klokke Core Regular er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Elektronikk produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Klokker for ulike typer aktiviteter. Vår Klokker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Suunto Klokke Core Regular

Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Inneholder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott klokke

-

En fin klokke med kvalitetsbatteri. Høydemåleren er ganske nøyaktig. jeg anbefaler.

I test

-

Det har kommet til meg i det siste, og for øyeblikket har jeg ikke klart å kalibrere den, jeg har sett på manualen og er ikke ferdig med å få den, jeg vil fortsette å prøve. Jeg vet ikke hvor nøyaktig det vil være å måle parametrene. Klokken har store dimensjoner for små håndledd.

Fin klokke til en vennlig pris

-

I tid for smarte klokker som du må legge på en lader annenhver dag og som plager deg om hver lysning med varsler, er dette en lettelse. Fin klokke med tydelige tall, korrekt fungerende ABC-funksjoner, væralarm og veldig enkel å betjene. Klokken er lett å lese i mørket med lysknappen. Min første Suunto Core har gjort det i 10 år, men har en mørk skjerm; denne lette skjermen har bedre lesbarhet fra mange forskjellige vinkler. Pris / kvalitet forholdet er utmerket. Rask levering av Trekkinn og jeg ble holdt godt informert om statusen til bestillingen min. Anbefales hvis du vil ha en vanlig digital klokke med abc-funksjoner.

Alt er bra, bra produkt.

-

Alt kom bra, bra produkt.

Punktlig med levering.

-

Punktlig med levering.

Suunto

-

Samsvarer perfekt med forventningene mine, enkle å bruke

Flott klokke for fjellet

-

Flott klokke for klatreren. Jeg har brukt gruven i mer enn 3 år og sensorene er veldig nøyaktige. Stormalarm fungerer fint. Jeg bruker det på jobb, jeg trenger et kompass og det gir ikke noe å være ønsket. Batteriet varer lite, men forventes gitt antall funksjoner.

Suunto kjerne

-

Evnen til å måle temperaturen på vannet, muligheten for å forutsi endringer i været, to tidssoner, passer godt i hånden. Du kan bruke klokken på povsednevku.

Super service og super pris!

-

Produktet kom raskt og var i perfekt stand!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up