up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto Lærstropp Elementum Terra

plus
  • Play videoSuunto Lærstropp Elementum Terra
  • Suunto Lærstropp Elementum Terra

Suunto Lærstropp Elementum Terra

Produktbeskrivelse Suunto Lærstropp Elementum Terra

Dette settet inkluderer en svart skinn stropp med rød søm, og våren barer å feste stroppen. Stroppen settet passer alle Elementum Aqua, Terra og Ventus modeller. Det anbefales å ha stroppen endres av en autorisert forhandler eller Suunto servicebutikk.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Suunto Lærstropp Elementum Terra unik. Hvis du er interessert i Suunto Lærstropp Elementum Terra bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Reservedeler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Suunto Lærstropp Elementum Terra

Farge
Underkategorier
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up