up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvordan velge et sykkelset?

En sykkelsadel kalles vanligvis et sykkelset. Det er ett av fem krysspunkter på en sykkel, de andre er de to pedalene og de to håndtakene på styret. Sykkelsadelen har blitt anerkjent som sådan siden sykkelen utviklet seg fra drenisen, en forløper for sykkelen. Sadel sykkelsetet er konstruert for å beskytte perineum, regionen i sittebenet, som krysser en mengde nerver og arterier. Dette sadelsykkelsetet reduserer eller ekskluderer materialet i midten av salen, både avlaster kraften på perineum og gir luftstrøm og bekvemmelighet under lange kjøreturer.

Terrengsykkel sadel

Terrengsykkel sadler er ment å ha en slankere form slik at syklisten kan bevege seg rundt salen for profesjonelle banesegmenter. Mens noen saler vil ha glatte ender, er terrengsykkelsadler buet slik at slanke shorts ikke henger når de går tilbake til en pedalforhold fra en fallende tilstand.

Landeveissadel

En velsittende motorsykkel sal vil legge vekten din på sittebenet uten å trykke på de delikate vevsdelene. Spesielt når du vender bekkenet frem, slik som syklister vanligvis vil. Du kan kjøpe en perfekt sykkelsadel fra Specialized , Ergon , Brooks England , WTB , Selle Italia .

Tips for å velge et sykkelsete

1. Velg sal med riktig form. Setet på salen avhenger av to faktorer: ett kjønn og type sykling. Så velg salformen din etter kjønn og type sykling du gjør.
2. Velg en sal som tilfredsstiller din kjørestilling og reduserer trykket på viktige deler av kroppen din.
3. Bredden på salen din avhenger av gapet mellom sittebenet. Ved å estimere dette kan du finne nøyaktig hvilken sal som passer best for deg.


clouse menu Lukk