`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

  • Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit
  • Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Produktbeskrivelse Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Hold dine Tacx Antares- og Galaxia-trenere gående året rundt. Trenerne gir deg en god trening og vil gi deg den avstanden du ønsker innendørs, men hvis du trenger å bytte ut montering, har dette settet alle delene du trenger for å få det tilbake på nettet. Settet inkluderer: drivrem for rullen.
Kompatible enheter:
Tacx® Antares Basic Trainer
Tacx® Galaxia Advanced Roller


Kjenner du alle funksjonene til Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Opplæring og konkurranse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Trener-tilbehør kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Tacx er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Antares

-

Produktet er 5 stjerner.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk