up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tacx

Tacx Bag For Andre Ruller

plus
  • Play videoTacx Bag For Andre Ruller
  • Tacx Bag For Andre Ruller

Tacx Bag For Andre Ruller

Produktbeskrivelse Tacx Bag For Andre Ruller

Hvis du er på utkikk etter optimal beskyttelse for sykkelen din under transport, så bruk en av våre trenervesker. Disse posene er spesielt designet for våre trenere og har et dobbelt indre lag og separate rom for tilbehør i posen selv. Den robuste vesken kan også brukes til å lagre sykkelen når den ikke blir brukt.

Kjøp din Tacx Bag For Andre Ruller til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Opplæring og konkurranse til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Tacx Bag For Andre Ruller. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Tacx Bag For Andre Ruller

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up