`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

  • Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares
  • Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Produktbeskrivelse Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Gi Galaxia eller Anteres best mulig beskyttelse for lagring eller transport ved å bruke denne robuste trenervesken. Det doble indre laget med skumforing gir optimal beskyttelse, noe som reduserer risikoen for skade. Denne vesken er avtale for ryttere som tar ruller til sporet med dem å varme opp.

Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Trener-tilbehør produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Opplæring og konkurranse produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Tacx som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk