`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx Galaxia

Tacx Galaxia

Tacx Galaxia

Tacx Galaxia

  • Tacx Galaxia
  • Tacx Galaxia
  • Tacx Galaxia
  • Tacx Galaxia
  • Tacx Galaxia

Tacx Galaxia

Produktbeskrivelse Tacx Galaxia

Galaxia er en Tacx-terrengsykeltrener . Dette sportsredskapet er nødvendig for å opprettholde hastighet og fleksibilitet under oppvarming og treningsøkter.

Utformingen av treningsvalsen er avantgarde. Den koniske formen gir større stabilitet, slik at du kan fokusere på målene du vil oppnå. Dreiesystemet ditt lar deg sprint, strekke bena, stå på en balansert måte på pedalene.
.
Denne modellen inkluderer en patentert teknologi fra Tacx som genererer kinetisk energi som lar deg bevege deg fritt og vedlikeholde den når du beveger deg bakover.Galaxia og Antares er Tacxs bidrag til populariteten til spore racing. Mange verdensmestere går ikke hvor som helst uten deres Tacx-ruller. Under oppvarmings- og treningsøktene bruker de rullene for å opprettholde sin fart og smidighet, viktige verktøy for en syklist.

Tacx-rullene har toppmoderne design. Takket være de koniske rullene er turen ekstra stabil, slik at du kan fokusere enda mer på målene dine i trening: forbedre trenings- og pedalslaget og opprettholde din fart.

Revolusjonerende swing system Disse revolusjonerende Tacx rullene flytter med rytteren. Han kan lage sprints, strekke bena og stå på pedaler uten å være redd for å falle.

Han kan bevege seg mer fritt, fordi treningen på Galaxia nærmer seg den naturlige følelsen av veien. Takket være den kinetiske energien som oppstår under akselerasjon, går trener fremover.

Når du drar ned, går treneren bakover igjen. Denne oppfinnelsen er så unik som er blitt patentert av Tacx.

Galaxia 'swing system' kan se litt ustabilt ved første øyekast, men det har motsatt effekt: takket være denne nyheten kan rytterne lettere holde seg på rullene.


Kjøp nå din Tacx Galaxia for bare 262.99 $. Laget av Tacx Galaxia er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Rullere i vår Opplæring og konkurranse avdeling.

Spesifikasjoner Tacx Galaxia

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Tacx galaksia

-

Produkt som tilsvarer forventningene mine, dessuten er tjenesten reaktiv, og mot alle forventninger ankom den 4 dager etter bestilling. Virkelig et topp nettsted.

Galaxy tacx-rulle

-

Alt riktig både i oppmerksomhet og service.

Galaxia tacx fri rull

-

Kom i dag .... Utmerket produkt

Alt perfekt

-

Den ankom datoen merket, god kommunikasjon med selgeren

Alt perfekt

-

Jeg bestilte en tacx-rulle for disse dagene med innesperring. Tjenesten har vært rask og veldig effektiv. Spor den perfekte pakken med MRW. Takk

Kupong for hjul 29?

-

Hei, denne rullen er bra for en terrengsykkel med 29 hjul

våre eksperter svarer

Hei, et 29 tommer hjul kan brukes i denne rullen.
Hilsen.

Hvor kommer produktet fra

-

Flink

Hvor kommer produktet fra?

-

Flink

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk