up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tacx

Tacx Koffert For Galaxia-Antares

plus
  • Play videoTacx Koffert For Galaxia-Antares
  • Tacx Koffert For Galaxia-Antares

Tacx Koffert For Galaxia-Antares

Produktbeskrivelse Tacx Koffert For Galaxia-Antares

Gi Galaxia eller Anteres best mulig beskyttelse for lagring eller transport ved å bruke denne robuste trenervesken. Det doble indre laget med skumforing gir optimal beskyttelse, noe som reduserer risikoen for skade. Denne vesken er avtale for ryttere som tar ruller til sporet med dem å varme opp.

Tacx Koffert For Galaxia-Antares har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Tacx Koffert For Galaxia-Antares som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Tacx og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Tacx Koffert For Galaxia-Antares

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up