up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoTacx Repair Support Cycle Spider Team
  • Tacx Repair Support Cycle Spider Team
Tacx

Tacx Repair Support Cycle Spider Team

plus

Tacx Repair Support Cycle Spider Team

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Tacx Repair Support Cycle Spider Team

Den Cyclestand er en sammenleggbar reparasjon stativ for enkel sykkel vedlikehold, for eksempel små reparasjoner. Sykkelen kan vippes til fronten. Dette er spesielt nyttig når du arbeider på hodesettet eller styret. Den Cyclestand er utstyrt med forhjuls guider som vil hindre styret i å skru sidelengs. Verktøyet skuffen kan justeres i høyden. Passer sykler med en brakett diameter opp til 40 mm, så det er ikke for alle sykler med en spesiell brakett.spesifikasjoner:


Sykkel hviler på braketten støtte; klemt av ramme krok

Vippbar til fronten, 2 stillinger

Forhjuls guider hindre styret fra å slå sidelengs

Høydejusterbare verktøy skuffenSpesifikasjoner:


Stålramme

Sammenleggbar, størrelse 58x104x16 cm

Vekt 7,0 kg

Maksimal belastning 20 kg

Arbeidshøyde 100 cm (brakett)

Emballasje, størrelse 101x20x13 cm


Ikke vent lenger og kjøp Tacx Repair Support Cycle Spider Team med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Reparasjon stativ produkter i kategorien Klokker som kan supplere din bestilling. Kjøp Tacx Repair Support Cycle Spider Team og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Reparasjon stativ tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Tacx Repair Support Cycle Spider Team

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mye frihet

-

Tidligere hadde jeg en standard der topprøret var klemmet. Det er ikke egnet for sykkelen til en kvinne og en sønn. Derfor valget på denne Tacx hvor virkelig hver ramme er bra å legge ned og vedlikeholde. Litt uklart med å sette sammen, men da er det et utmerket produkt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up