`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx Shimano & Sram Freehub

  • Tacx Shimano & Sram Freehub
  • Tacx Shimano & Sram Freehub

Tacx Shimano & Sram Freehub

Produktbeskrivelse Tacx Shimano & Sram Freehub

Denne erstatningshuben er beregnet på smarte trenere med direkte stasjon og er kompatibel med 8 til 11 hastigheter SHIMANO- eller SRAM-kassetter.
Kompatible enheter:
Tacx® FLUX 2 Smart Trainer
Tacx® FLUX S Smart Trainer
Tacx® NEO 2 Smart Trainer


Hvis du ønsker å vite mer om Tacx Shimano & Sram Freehub, eller andre produkter av merket Tacx i Opplæring og konkurranse kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Trener-tilbehør kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Tacx, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Tacx Shimano & Sram Freehub

Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kom om en uke og fungerer perfekt - tacx neo

-

Jeg bestilte delen på en søndag, og den ankom 8 dager senere - Spania til Australia under covid. Tacx gratis nav fungerer perfekt - veldig fornøyd. Jeg bruker den på en Tacx Neo original og med en shimano kassett.

Flott

-

Jeg bor i Australia, og det var betydelig billigere for meg å bestille det samme produktet fra BikeInn. Takk. Selv portoen var OK i denne COVID-19-perioden

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk