`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx T 1000 Antares

Tacx T 1000 Antares

Tacx T 1000 Antares

  • Tacx T 1000 Antares
  • Tacx T 1000 Antares
  • Tacx T 1000 Antares
  • Tacx T 1000 Antares

Tacx T 1000 Antares

Produktbeskrivelse Tacx T 1000 Antares

T 1000 Antares er en Tacx-terrengsykeltrener . Dette sportsutstyret har høy motstand som gjør at du kan holde deg koordinert under utførelsen av bevegelsene.

Når du fokuserer på bevegelsene, lar denne rullen deg ri uten begrensninger. Du kan sikre dette feste på forsiden av sykkelen og dekke kjørelengde.

Denne modellen kan oppnå høy pedalfrekvens og oppnå tilstrekkelig følelse i beina.Du kan sykle fritt på disse strømlinjeformede rullene og forfinne koordinasjonen og teknikken ved å gjøre det. De kraftige koniske rullene sikrer at det er nesten umulig å rive av maskinen.

Høy konsentrasjon på styring er nødvendig når du kjører uten bærebøyle; dette forsterker din følelse av balanse. Antarene? akkurat som Galaxia? er sammenleggbar og måler bare 80 cm når den kollapses, noe som gjør det enkelt å bære.

Det er ryttere som finner ridning uten å være i tvil i begynnelsen og opp for ekstra sikkerhet. Du bruker støtten til Antares for å sikre sykkelen, uten forhjul, og fremdeles dekke kjørelengde foran deg.

Hastighet og smidighet:

Rider på? Tacx? er en relativt enkel måte å øke sporets tempo og gjøre musklene mer smidige. Dette gir helt naturlige bevegelser. Du fortsetter å tråkke fra hoftene, akkurat som du ville på vei eller spor.

En høy pedalfrekvens, som er nødvendig for riktig følelse i beina, er også mulig.


I tillegg Tacx i T 1000 Antares kategorien Opplæring og konkurranse fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Rullere. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Tacx hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Tacx er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utrolig!

-

Perfekt for regnfulle eller varme dager. Du kan stille all utvikling og til og med gjøre kvalitetstrening. Jeg ble overrasket

God rull

-

God roll å trene hjemme. Lett å brette og opptar ikke mye plass, så det er praktisk å lagre eller transport. Prinsippet er å opprettholde balansen, men klarer å venne seg og nyte sine fordeler.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk