`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tacx

Tacx Training

  • Tacx Training
  • Tacx Training

Tacx Training

Produktbeskrivelse Tacx Training

Spesialdesignet for innendørs trening på ergometersykkel. Den gummiblanding minimerer overoppheting, glidning og slitasje.

Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Trener-tilbehør produkter av Tacx. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Tacx Training designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Tacx Training

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rulledeksel

-

Et godt deksel å bruke på en rulle, motstandsdyktig mot slitasje fra friksjon. Verdi.

Perfekt

-

det går perfekt. ved engangsbruk, innser du at de er nødvendige for trening av rullering. Den grove irriterende friksjonen reduseres med 90%, ikke mer knekk og ikke rom for gummi-utklipp. sterkt anbefalt.

Veldig bra produkt

-

Etter å ha spist på dekselet på hjulet i 2 uker med ruller, for € 25 legger jeg på dette dekselet som ikke gir overdreven støy, knapt slites. Perfekt hvis du må trene hjemmefra.

Flott kjøp

-

Stort hjul for ruller Jeg ble overrasket over motstanden, så vel som evnen til å ikke varme dekket, jeg vil definitivt kjøpe den igjen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk