up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tacx

Tacx Turbo Trener Antares

Tacx Turbo Trener Antares

Tacx Turbo Trener Antares

plus
  • Play videoTacx Turbo Trener Antares
  • Tacx Turbo Trener Antares
  • Tacx Turbo Trener Antares
  • Tacx Turbo Trener Antares

Tacx Turbo Trener Antares

Produktbeskrivelse Tacx Turbo Trener Antares

T 1000 Antares er en Tacx-terrengsykeltrener . Dette sportsutstyret har høy motstand som gjør at du kan holde deg koordinert under utførelsen av bevegelsene.

Når du fokuserer på bevegelsene, lar denne rullen deg ri uten begrensninger. Du kan sikre dette feste på forsiden av sykkelen og dekke kjørelengde.

Denne modellen kan oppnå høy pedalfrekvens og oppnå tilstrekkelig følelse i beina.

Du kan sykle fritt på disse strømlinjeformede rullene og forfinne koordinasjonen og teknikken ved å gjøre det. De kraftige koniske rullene sikrer at det er nesten umulig å rive av maskinen.

Høy konsentrasjon på styring er nødvendig når du kjører uten bærebøyle; dette forsterker din følelse av balanse. Antarene? akkurat som Galaxia? er sammenleggbar og måler bare 80 cm når den kollapses, noe som gjør det enkelt å bære.

Det er ryttere som finner ridning uten å være i tvil i begynnelsen og opp for ekstra sikkerhet. Du bruker støtten til Antares for å sikre sykkelen, uten forhjul, og fremdeles dekke kjørelengde foran deg.

Hastighet og smidighet:

Rider på? Tacx? er en relativt enkel måte å øke sporets tempo og gjøre musklene mer smidige. Dette gir helt naturlige bevegelser. Du fortsetter å tråkke fra hoftene, akkurat som du ville på vei eller spor.

En høy pedalfrekvens, som er nødvendig for riktig følelse i beina, er også mulig.


Kjenner du alle funksjonene til Tacx Turbo Trener Antares? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Opplæring og konkurranse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Rullere kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Tacx er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Tacx Turbo Trener Antares

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utrolig!

-

Perfekt for regnfulle eller varme dager. Du kan stille all utvikling og til og med gjøre kvalitetstrening. Jeg ble overrasket

God rull

-

God roll å trene hjemme. Lett å brette og opptar ikke mye plass, så det er praktisk å lagre eller transport. Prinsippet er å opprettholde balansen, men klarer å venne seg og nyte sine fordeler.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up