up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

plus
  • Play videoThule AcuTight Locking Knob y 528000
  • Thule AcuTight Locking Knob y 528000
  • Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Produktbeskrivelse Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land der disse produktene er distribuert.

Et dreiemomentbegrensningsutstyr for bakmonterte sykkelbærere med rammeholdere som erstatter standardknappen.

Egenskaper:

Thule AcuTight-knappen har en innebygd momentbegrenser som klikker? når optimal hold er nådd, indikerer korrekt montering.

Det kontrollerte dreiemomentet som går inn i sykkelrammen forbedrer beskyttelsen for sensitive sykkelrammer.

Ergonomiske myke grep.

Låsbar med Thule One Key-systemet (lås IKKE inkludert).

Thule AcuTight-knappen passer til alle Thule bakmonterte sykkelbærere med rammeholdere.


Fullfør bestilling av Thule AcuTight Locking Knob y 528000 med vår Carriers and storage utvalg og Reservedeler artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Reservedeler utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Thule AcuTight Locking Knob y 528000

Farge
Underkategorier

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Erstatter med fordel det originale håndtaket.

Acutighr knott - thule 528

-

En dreiemomentbegrensning for karosseramikelløsning, god ide for å forhindre skade fra overspenning med standardutgangslåsbare forsyninger. Enkel bytte lås med 528 en tast. Imidlertid antas denne enheten leveres med lås som vist. Bruk med Thule karbon rammebeskytter Thule 984. Pass på at moment som kreves for å aktivere limiter virker overdreven, bekymret over stramming før begrenser initiert ville sprekke ramme.

Forbedrer forrige versjon

-

Denne nye håndtak er mye bedre enn den forrige versjonen. Jeg hadde en Thule sykkelstativ Eurorider 5 år siden, og denne knappen kan tilpasses uten problemer, og du endrer låsen på meg å ikke ha flere nøkler. Den er større og bedre grep enn før, noe som fører indikasjon åpnes og lukkes og stramme begrensning (selv om det synes høy). Kort sagt godt kjøp.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up