`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Thule

Thule Axle Mount ezHitch

  • Thule Axle Mount ezHitch
  • Thule Axle Mount ezHitch

Thule Axle Mount ezHitch

Produktbeskrivelse Thule Axle Mount ezHitch

Thule Axle Mount ezHitch ™ Cup med hurtigutløser

Lar Thule barnevogn brukes på en ny sykkel.

Egenskaper

Flytt enkelt sykkelklare transportør fra en sykkel til en annen

Inkluderer ekstra lang hurtigutløser og hekekopp


Thule Axle Mount ezHitch er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Thule Axle Mount ezHitch relaterte produkter. Vårt utvalg av Reservedeler produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Thule Axle Mount ezHitch

Underkategorier
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Merknad 10

-

Jeg kjøpte et stykke og ankom 48 timer her i Portugal. Ingen overraskelser. Jeg anbefaler nettstedet på det sterkeste. klemmer

Upåklagelig

-

Etter en skuffelse på grunn av en konkurrent, henvendte jeg meg til dette nettstedet litt dyrere, men faktisk produsert på lager bestilte en søndag tilgjengelig påfølgende onsdag. Absolutt ingenting galt

Veldig bra lengde

-

Bytte ut den originale stilken for å stramme ezHitch-koppen ordentlig. montering på min "veldig gamle" terrengsykkel var ikke noe problem. det er nødvendig å utføre "manøveren" ved å ha sykkelen "posert" på hjulene, dette forhindrer at hjulet blir fjernet under operasjonen. Jeg anbefaler alle som vil ha to sykler å dra traileren sin "thule".

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk