`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Thule

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

  • Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261
  • Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Produktbeskrivelse Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til Homologeringsdokumenter standarder etter reglene i hvert land enten er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har vært å lage produkter siden 1942, under strenge kvalitetskontroller og i henhold til loven i alle land hvor disse produktene blir distribuert.


Hvis du ønsker å vite mer om Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261, eller andre produkter av merket Thule i Carriers and storage kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Reservedeler kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Thule, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Underkategorier
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Thule sykkel forlengelsesarm

-

Produkt og pris er fantastisk. Jeg er skuffet over at produktet kom for sent for meg å bruke på min tur unna. Forutsatt levering for ikke-standard porto var torsdag / fredag da jeg dro på lørdag morgen. Monteringen kom opp til et tomt hus på mandag.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk