`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Thule

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103
  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103
  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Produktbeskrivelse Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land hvor disse produktene distribueres.

Snap på sykkelholder med smarte funksjoner, perfekt for stasjonsvogner og hatchbacks (for 3 sykler).

Egenskaper:

Alle deler som kommer i kontakt med bilen og sykler er belagt med gummi for ekstra beskyttelse.

Lett å montere på bakdøren med et unikt snap på systemet.

Foldes raskt for enkel oppbevaring.

Mulig å feste Thule Light bord 976.

Bruk Thule Bike Frame Adapter 981 for montering av sykler med ikke-standard rammer (f.eks damer, sykler, BMX, nedoverbakke sykler).

Dette produktet har ikke universell passform. ClipOn-bæreren kommer i to versjoner (9103 og 9104) med forskjellige rørdiametre

forskjellige bilmodeller. Vennligst bruk Thule Fit Guide for informasjon relatert til bestemte bilmodeller.

spesifikasjoner:

Lastkapasitet Sykler: 3

Lastekapasitet: 45 kg

Maks sykkelvekt: 15 kg

Vekt: 6,1 kg


Thule Bike Carrier ClipOn 9103 er et produkt som samsvarer til den Bike carrier kategorien innen Carriers and storage utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Thule Bike Carrier ClipOn 9103? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Produktet er ok

-

Før jeg kjøpte, reiste jeg spørsmålet om det for QashQai-modellen i 2014 var verdt det de fortalte meg at det var. Min overraskelse er at Thule Clip On Hook-stykket er 314mm, og det falt kort, så jeg måtte bestille 512mm. Det er det eneste "men" jeg gir deg. For resten kom produktet veldig godt pakket og tok ikke mer enn 48 timer.

Kompatibilitet

-

Er denne modellen kompatibel med en SKODA Octavia Combi 4x4 fra 2008 (Puissace kw 103) ??

våre eksperter svarer

Hallo, ja denne sykkelbæreren er kompatibel med en Skoda Octavia 2008-modell.
Hilsen.

Er dette produktet kompatibelt med tesla-modeller fra 2014?

-

Vi har en Tesla Model S fra 2014 og vi vil gjerne vite hvilket som er det beste sykkelstativet som er justerbart med bilmodellen, for 3 sykler. Vi så på Thule clipon, Thule gateway og Thule Bike Carrier BackPac 973 og det er den typen støtte vi foretrekker, men vi er ikke sikre på om det passer til vår bilmodell og vi vil ønske din hjelp, hvis det er mulig. Kan du fortelle oss hvilke er de kompatible modellene for Tesla Model S fra 2014, for 3 sykler? På forhånd takk!

våre eksperter svarer

Hei, dette produktet passer på en Tesla Model 3 2014.
Hilsen.

Godt produkt, lat butikk

-

Selve produktet er bra. Men kjøp andre steder. Produktet kom svært dårlig, tilsynelatende ble det åpnet av politiet. Allerede kom det med noen monterte stykker og revet poser. Du må derfor innse at jeg har kjøpt et produkt som tidligere er returnert, og at butikken ikke har avsagt å reparere riktig. De ønsket å tjene penger uten noen skrubbe. Nå forstår jeg hvorfor de tilbød 20% rabatt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk