up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoThule Electric Converter 13/7 Poles 9906
  • Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906
Thule

Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906

plus

Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906

Produktbeskrivelse Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land hvor disse produktene distribueres.

Konverterer bilene 7 pin stikkontakt til en 13 pin

Egenskaper:

Hvis bilen er utstyrt med en 7-polet stikkontakt, konverteres denne adapteren, slik at den passer til Thules 13 pin-produkter.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906 unik. Hvis du er interessert i Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906 bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Reservedeler kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Thule Electric Converter 13/7 Poles 9906

Farge
Underkategorier

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up