`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Thule

Thule SquareBar 7123

  • Thule SquareBar 7123
  • Thule SquareBar 7123

Thule SquareBar 7123

Produktbeskrivelse Thule SquareBar 7123

Klassiske stålfeltstenger med svart polymerbelegg. 2 stk.

Egenskaper

Standard stållastestang tilgjengelig i forskjellige lengder

Plastbelegg gir ekstra grep for taket på taket

spesifikasjoner:

Lengde: 108 cm

Maksimal belastning: 100 kg. Vennligst sjekk også maksimal taklastkapasitet på bilen din.


Med Thule SquareBar 7123 kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Thule og deres sykkel produkter, gå inn på kategorier av Carriers and storage produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved bikeinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Thule SquareBar 7123

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sykkelen lever ikke opp til løftet deres

-

Jeg trengte å få takstativ raskt og bestilte derfor med DHL ekspressfrakt og fikk en rekke på tre lovede leveringsdager. Jeg fikk ikke sporingsnummer, så jeg sendte TradeInn på e-post uten å få svar. Jeg hørte ikke et klynk fra BikeInn før tre dager etter den siste lovede leveringsdatoen. Da hadde jeg allerede gått og kjøpt et nytt takstativ på Biltema. 1 uke etter den lovede siste leveringsdagen, mottok jeg pakken. Du klandrer Coronavirus, men lover ikke en leveringsdato. For meg var det bare en ekstra kostnad å handle hos deg og også kjøpe ekspressfrakt unødvendig. / Daniel Jonsson

Thule tak bsrs

-

Vanlig god kvalitet fra Thule og god verdi

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk