up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule

Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

plus
  • Play videoThule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler
  • Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler
  • Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

Produktbeskrivelse Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land hvor disse produktene distribueres.

Snap på sykkelholder med smarte funksjoner, perfekt for stasjonsvogner og hatchbacks (for 3 sykler).

Egenskaper:

Alle deler som kommer i kontakt med bilen og sykler er belagt med gummi for ekstra beskyttelse.

Lett å montere på bakdøren med et unikt snap på systemet.

Foldes raskt for enkel oppbevaring.

Mulig å feste Thule Light bord 976.

Bruk Thule Bike Frame Adapter 981 for montering av sykler med ikke-standard rammer (f.eks damer, sykler, BMX, nedoverbakke sykler).

Dette produktet har ikke universell passform. ClipOn-bæreren kommer i to versjoner (9103 og 9104) med forskjellige rørdiametre

forskjellige bilmodeller. Vennligst bruk Thule Fit Guide for informasjon relatert til bestemte bilmodeller.

spesifikasjoner:

Lastkapasitet Sykler: 3

Lastekapasitet: 45 kg

Maks sykkelvekt: 15 kg

Vekt: 6,1 kg


Velkommen til vår Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Bike carrier head-to-head.

Spesifikasjoner Thule Sykkelstativ Til ClipOn 9103 3 Sykler

Lys stilling
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Thule clipon 9103 sykkelstativ for 3 sykler

-

Jeg trengte faktisk 9104, men bare denne (9103) var tilgjengelig, så jeg måtte også kjøpe monteringsadaptersettet som har lengre takarmer til min Porsche Macan.

Produktet er ok

-

Før jeg kjøpte, reiste jeg spørsmålet om det for QashQai-modellen i 2014 var verdt det de fortalte meg at det var. Min overraskelse er at Thule Clip On Hook-stykket er 314mm, og det falt kort, så jeg måtte bestille 512mm. Det er det eneste "men" jeg gir deg. For resten kom produktet veldig godt pakket og tok ikke mer enn 48 timer.

Godt produkt, lat butikk

-

Selve produktet er bra. Men kjøp andre steder. Produktet kom svært dårlig, tilsynelatende ble det åpnet av politiet. Allerede kom det med noen monterte stykker og revet poser. Du må derfor innse at jeg har kjøpt et produkt som tidligere er returnert, og at butikken ikke har avsagt å reparere riktig. De ønsket å tjene penger uten noen skrubbe. Nå forstår jeg hvorfor de tilbød 20% rabatt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up