up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule

Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel

plus
  • Play videoThule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel
  • Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel

Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel

Produktbeskrivelse Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til homologeringsstandardene i henhold til regelverket i hvert land, enten det er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har produsert produkter siden 1942, under streng kvalitetskontroll og i henhold til loven i hvert land hvor disse produktene distribueres.


Hvis du er interessert i Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Carriers and storage produktnavnet fra merket Thule har den høyeste produksjon skvaliten. Thule designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel idag!

Spesifikasjoner Thule Sykkelstativ Til ProRide 59 1 Sykkel

Lys stilling
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Thule proride 59 sykkelstativ

-

Veldig bra produkt, ankom i god stand og du kan se kvaliteten på materialet. Enkel å installere og kompatibel med Mercedes takstativ.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up