`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Thule

Thule Yepp Mini Windscreen

Thule Yepp Mini Windscreen

  • Thule Yepp Mini Windscreen
  • Thule Yepp Mini Windscreen
  • Thule Yepp Mini Windscreen

Thule Yepp Mini Windscreen

Produktbeskrivelse Thule Yepp Mini Windscreen

Thule Yepp Mini Windscreen er laget av klart, solid og fullstendig gjennomsiktig materiale, og beskytter barnet mot vind og insekter.

Egenskaper:

Passer på forsiden av Thule Yepp Mini SlimFit Adapter


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Tilbehør produkter av Thule. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Thule Yepp Mini Windscreen designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Thule Yepp Mini Windscreen

Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Frontrute

-

Mottatt i tide. Jeg kjøpte den for å installere den på Brompton sammenleggbare sykkel til Yepp ministol. Ideell for å ikke gi luft til babyen.

Flott produkt

-

Kjøpt denne varen med Yepp Mini sykkel setet. Flott produkt og enkel å installere. Det hjelper meg å beskytte baby gutten min når vi går på vår syklingstur.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk