`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trelock

Trelock Bc 480/110/8

Trelock Bc 480/110/8

  • Trelock Bc 480/110/8
  • Trelock Bc 480/110/8
  • Trelock Bc 480/110/8

Trelock Bc 480/110/8

Produktbeskrivelse Trelock Bc 480/110/8

Kjeden lås segmentet for sykler tilbyr høy og fleksibel sikkerhet.


En spesielt iøynefallende detalj er den slående design. Kombinert med velprøvd merkekvalitet, tilbyr den aller beste tyverisikring.


Tekstil skjede og den kompakte transport muligheter gjør sykkelen kjedene svært populær blant syklister.Spesifikasjoner:


- TREDUR ®


- PLC ™ 5-pin låsesylinder


- Låsing: double ball


- Automatisk låsemekanisme


- Korrosjonsbeskyttelse


- Frafalt sperre


- NøkkelserviceTeknologi:


TREDUR ®:


Den velprøvde dimensjon av motstand evne: TREDUR ® stål. Hard kappe og tøff kjerne - dette er styrken til den herdede stållegeringer som brukes av TRELOCK som kombinerer de optimale for forskjellige ståltyper med hverandre.


Tøff kjerne: Tåler å fryse spray og bøying


Korrosjonsbeskyttelse


Hard slire: Støt, kapping og saging


PLC ™ - låsesylinderen:


Kun de opprinnelige setter standarden for høyeste presisjon: PLC ™ låsesylinderen fra TRELOCK med antipick-pin eller disk sylinder med antipick og boring beskyttelse skiller seg ut takket være deres topp kvalitet og gi sikkerhet mot forsøk på manipulering.


Trelock Bc 480/110/8 er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Sykkellåser produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Carriers and storage produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Trelock som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk