`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trelock

Trelock Sk 215/150

Trelock Sk 215/150

  • Trelock Sk 215/150
  • Trelock Sk 215/150
  • Trelock Sk 215/150

Trelock Sk 215/150

Produktbeskrivelse Trelock Sk 215/150

TRELOCK Curly kabellåser gir god beskyttelse mot tilfeldige tyver til tross for sin kompakte formen. De er egnet for korte byturer.Funksjoner:


- Automatisk låsemekanisme


- Korrosjonsbeskyttelse


- Reversibel nøkkelenTeknologi:


PLC ™ - låsesylinderen:


Bare de opprinnelige setter standarder for den høyeste av presisjon: PLC ™ låsesylinderen fra TRELOCK med antipick-pin eller disk sylinder med antipick og borebeskyttelse skiller seg ut takket være sin topp kvalitet og gi sikkerhet mot forsøk på manipulering.


Hvis du ønsker å vite mer om Trelock Sk 215/150, eller andre produkter av merket Trelock i Carriers and storage kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Sykkellåser kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Trelock, en av de største merkene i bransjen.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk