`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

Produktbeskrivelse Trespass Mirror 15L

Hold det enkelt mens du holder deg hydrert på en lang tur eller en dag på sykkelen, med Mirror 2 liter blå hydrering ryggsekk. Du får en kompakt 15 liters pose med en inkludert 2 liters BPA-fri vannblære som har sitt eget rom inne.

Denne enkle ryggsekken er kompakt og har bryst- og midjestropper for sikker passform. Du vil holde deg oppdatert selv på varme solfylte dager med en rask utblåsning av fuktighet fra denne utmerkede pakken.

HYDRASJONSPAKKER:

Et ideelt valg for motorsyklister som trenger å holde seg uthvilt uten å måtte stoppe og finne flasken, du kan få en rask vanndrikk med lett tilgangstut og ikke engang trenger å se på banen.

Egenskaper:

15 liter hydrering ryggsekk

2 liter vannreservoar

Midjestropp

spesifikasjoner:

Stoffsammensetning: 100% polyester PU-belagt

Mål: 47cm x 24cm x 15cm (ca.)


Ikke vent lenger og kjøpe Trespass Mirror 15L! Hos bikeinn, alle våre Bagger produkter har full produsentgaranti på merket Trespass. Kjøpe i vår sykkel butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår sykkel samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Trespass Mirror 15L så snart som mulig hjemme.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

God størrelse 5-stjerners produkt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk